Ki nézi a Teresa című telenovellát? (beszélgetés)
én is tudtam hogy ez lesz..:( tipikus. pedig a sorozatnak pont az lett volna a tanulsága hogy nem kaphatjuk meg mindig azt amit akarunk átgázolva másokon, és van amire nincs bocsánat.
de a sorozat szerint Teresa szemétkedhet amennyit akar , úgyis megkapja ami kell neki. mikor a pénz kellett azt, amikor a szerelem akkor meg azt:P
Rubi sokkal jobb volt:)
Én a szerdait nem láttam,tegnap nemtudom hányszor indítottam ujra mire meg tudtam nézni a szerdai részt.
Már csak egy félóra és megtudjuk mi a vége :)))
Na hogy rohadna meg az a tetves retek klub, egy szart se ér. Nem tudom a 151. részt megnézni.
És még ezek akarnak retek 2-t???? Nevetséges, szánalmas.
Bocsi, de ki kell adni magamból. WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá
Nem láttam a mai részt, de sajnálom, h vége lesz. Lehet egyben nézem meg szombaton, ha a retek klub is úgy akarja/engedi.
De azért nekem a Rubí jobban tetszett.:)
nem vagyok defektes én sem... egyszerűen csak már herótom van a happy end szappanoperákból... ezért volt megváltás nekem Rubi annak idején.
bár ha jól sejtem ezt a sorozatot is jól elcsöpögik, és a végére csak egy kupac nyál lesz:(
Húú ez a film már kicsit túl van dramatizálva. Látszik hogy közelít a vége.
lehet hogy én vagyok a defektes,de én nem szeretném ha a végén lelőnék Teresát.
szerintem meg Fernando volt irdatlanul ostoba hogy bedőlt Teresának.... ennyi:)
én se tudom sajnos melyik befejezés lesz:( de én nem vagyok happy end párti, bár van egy olyan érzésem hogy boldog vége lesz:(, szóval
spoiler
én speciel azt véget szeretném mikor Fernando megöli Teresát:)
Pofára is fog esni. Most elszáll az agya a pénztől, de valaki kibabrál vele. Tuti.
Mellesleg szemét húzás volt, hogy hazudott a szüleiről. :S
Én már előre nyomoztam mi lesz a vége,de nemtudom az RTL a három változat közül melyik befejezéssel vette meg a sorozatot. Esetleg nem tudja valaki?
Egyébként nagyon hasonlít nekem ez a sorozat a Rubira,remélem nem olyan idétlen befejezése lesz mint annak volt.
Azért egy ilyen betegségből min. 1 év kell, hogy felépüljön az ember, a gyereket meg most vitték csak haza a kórházból. Azt hittem, hogy onnan akarják majd ellopni.
Sajnálom, hogy nem tudom meglesni a következő részek tartalmát:-(
sziasztok.
én is nézem a sorozatot, nagyon bejön :)
További ajánlott fórumok:
- Hazatalálsz című sorozatot nézi valaki? Mi a véleményetek róla?
- Valaki nézi "A klón "című sorozatot?
- Mi a véleményetek a mexikói telenovellákról és a török sorozatokról?
- Ki nézi a ˇˇZárt Ajtók Mögöttˇˇ című sorozatot a cool-on?
- Valaki ismeri/nézi a "Csábítás és féltékenység" című reality műsort?
- Meghívó a gportálos telenovellára?