Valaki nézi "A klón "című sorozatot? (beszélgetős fórum)
Az egy másik feldolgozás.
De ezt találtam:
<iframe title="YouTube video player" width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/QP3DgbUk3B4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Ha időm engedi, én is megnézem az ismétlést :) vagy ha éppen aznap délután nem látom, legalább tudom, hogy másnap meg tudom nézni :)
Igen nagyon szép Jade :) egy másik sorozatban is játszik (tv2), Ő alakítja Marinát, azt is szoktam nézni :)
Sziasztok!
Én is nézem, és nekem nagyon tetszik a sorozat :)
A story tévén van minden hétköznap 16.00 órakor, és másnap délben megismétli.
Írd be a "nagy keresőbe", ott talán rátalálsz. Én ezt találtam a tartalmáról:
A marokkói ősökkel rendelkező Jade és a gazdag Ferraz vállalat tulajdonosának fia Lucas találkoznak egymással, ám Jade vallása miatt soha nem lehet Lucasé. Vagy mégis? Millió ok áll útjukba. Mindketten új életet kezdenek de nem szándékosan. 20 év múlva újratalálkoznak.
A második történeti szál a genetikus Albieri titokban készített Lucas klónját, Leót kíséri végig. Mikor Jade és Leo találkoznak,egymásba szeretnek. Vajon ki mellett marad Jade?
Az immár megkeseredett 40 éves
Lucas mellett vagy a klónja, Leo mellett?
Állítólag 250 részes.
Ezek szerint már korábban is adták.
Évi, ha tudsz róla többet, légy szíves írd meg, mert nagyon kíváncsi vagyok rá. Köszi.
A Romantika csatornán.Kér szerelmesről szól,a lány Marokkói,a fiú Brazil.Nem lehetnek egymáséi, mert a lánynak a vallása szerint kell élnie és egy előre kiválasztott férfihez adták....Eközben a srácnak az ikerestvére repülőbalesetben meghalt.A udós keresztapja annyira nem tudott beletörődni a halálába,hogy csinált róla egy klónt...A marokkói lány 20 év után találkozott ezzel a klónnal..
Érdekes film nem egy tipikus szappanopera .
További ajánlott fórumok:
- Akik nem nézik a Barátok közt c. sorozatot...
- Walking Dead! Ki nézi a sorozatot?
- A Végső akarat cimű török sorozatot kedvelők, gyertek beszélgessünk róla...
- Hazatalálsz című sorozatot nézi valaki? Mi a véleményetek róla?
- Kedvelitek az Abigél című sorozatot?
- Ki nézi a ˇˇZárt Ajtók Mögöttˇˇ című sorozatot a cool-on?