Walking Dead! Ki nézi a sorozatot? (beszélgetés)
Nem értem mit esznek az emberek ezen a sorozaton.
Se eleje, se vége. Jönnek a rosszul maszkírozott zombik, aztán ezeket mások halomra lövik. Ennyi.
Ebből már kinőttem tizenévesen.
Szerintem fél év után nagyot ütött az évadnyitó..
nekem 10/10
várom a folytatást.
Ez a Negan.... Utálom, hogy imádom :D
De csak semmi spoiler, addig amíg Érdekes meg nem nézi :)
Ha megnézted az új részt akkor egy újabb nyom tárult fel. Én gyanítottam/tom ,hogy a vasútállomás lakói voltak azok.
Szegény Bob..
Igen Mishonne nagyon jó fej, bár eleinte nem gondoltam volna róla. És azért az meglepett hogy elvesztette a gyermekét, sajnáltam nagyon :(
Talán ez volt az oka hogy végig csöndes volt és kemény.
Feláldozta? Ugyan már.. felelőtlenség volt egy ilyen világra hozni egy babát, aki magatehetetlen.. akinek ilyen világban kell fel nőlnie. Lori egy kényes liba volt akinek ki volt nyalva a segge, véleményem szerint.
Én a jóöreg Hershelt is szerettem.
Mishonne is nagyon ott van, és tetszik hogy nagyon keveset árul el az előző életéről.
Jajj, ne is emlegesd az ebolát :D
Mondjuk az ebolától legalább nem lesz senki élőhalott :D
Igen a kormányzó egy rikta szemét figura volt a filmben, én is örültem hogy kimúlt :D
Lori egész türhető volt, bár néha tényleg rinyált, de szerintem neki ez volt a "feladata" azért komoly kérdések merültek fel pl megtartsa egy a gyermekét stb. meg azért a kisbabáért feláldozta megát :(
Shane modjuk nekem sem volt a kedvencem, olyan leverek mindenkit arca volt végig :D
Minden héten hétfőn érkezik a következő rész, értelem szerűen 1 nappal később szinkronnal.
Én jobb szeretem felírattal. Sokkal élvezetesebb a saját eredeti hangon.
Végig Daryl volt a kedvencem, de mindegyik karaktert szeretem akik megmaradtak.Jó mondjuk Carlt jó sokszor elverném.. Akit soha nem kedveltem az Lori volt Rick felesége, Shane és Andreát sem. A kormányzó meg... hát na végre hogy megpusztult :D
További ajánlott fórumok:
- Akik nem nézik a Barátok közt c. sorozatot...
- Hazatalálsz című sorozatot nézi valaki? Mi a véleményetek róla?
- Valaki nézi "A klón "című sorozatot?
- Született médium c. sorozatot nézi valaki? Vélemények?
- Ki nézi a ˇˇZárt Ajtók Mögöttˇˇ című sorozatot a cool-on?
- Nézi valaki az AXN-en a Hannibal c. sorozatot? Mit gondoltok róla?