Ki mivel tisztítja a kerámia főzőlapot? (tudásbázis)
Igen, nekem bevált. Úgy csináltam, ahogy a dobozra rá van írva, és mindig minden lejött.
Amiért még jó, hogyha ránézésra úgy látod, hogy megkarcolódott, ez azt is eltünteti.
(Mikor megvettük először a kerámia főzőlapot, állandóan attól féltem, hogy tönkremegy, ha megkarcolódik, de nem karcolódik olyan könnyen, vagy ha mégis, az apróbb karcolásokat ez a szer eltünteti.)
Hidegzsíroldó a legjobb tényleg!
Utána mehet rá a méregdrágán meg vett spéci kerámia lap tisztító,az legalább szép fényt ad neki,másra nemis jó!
Én a krémsúroló cif-et használom a szivacs dörzsis felével és az is tökéletes:)
(van már egy ehhez hasonló fórum)
Köszönöm:), és a vízkőoldós tippet is:)!Azt is kifogom próbálni:), mert sajnos nálunk nagyon kemény a víz és megviseli a csapokat..."Madaras" üzlet sajna nincs a közelünkbe, de majd körbenézek mindenhol:).Még
egyszer köszönöm:)
Szia:)
Igen összeraktam és köszönöm szépen:)), kifogom próbálni:)
Tényleg, én is ezt használtam!:)
De szerintem ilyenkor ki lehet írni a márkáját. Vagy rosszul tudom?:O
Sziasztok!
Létezik kerámia főzőlapra való tisztítószer. Amit én használtam az nem spray volt, hanem folyékony, krémszerű állagú, mint pl. a cif súrolószere.
A hideg zsíroldóból csak olyat ismerek, amit nem jó belélegezni, mert nagyon maró hatású (azonnal köhögök is tőle, csak a zárt sütőbe használom), így arról nem tudok nyilatkozni.
Nekem a mosószer nem vált be:(
Milyen fajta hideg zsíroldót használsz?
főzőlapja válogatja,
van kolléganőm, aki esküszik a normál mosogatószerre,
van aki főzőlap tisztító sprayt használ,
nekem az egyszerű hideg zsíroldó vált be :)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tisztítjátok, és mivel a gáztűzhely fekete rácsát, amin az edények vannak?
- Ti mivel tisztitjátok a zuhanykabint? Főleg a vízköves lerakódások érdekelnek, meg összekarcolni se szeretném, segítsetek.
- Ti mivel tisztítjátok a fületeket?
- Ti az automata mosógépet mivel tisztítjátok a vízkőtől, és milyen gyakran mossátok át?
- Kerámia főzőlapot és beépíthető sütőt szeretnék venni, milyet érdemes?
- Hansa termékeket ismeri valaki? Meg vagytok elégedve? Kerámia főzőlapot és sütőt vennék, de nem ismerem a márkát