Ki mivel foglalja le magát otthon, ha unatkozik? (beszélgetős fórum)
Ezeket általában munka közben szoktam kiagyalni. Ott jobban van rá időm. :)
Ha kilépek a kapun, elvágják! 😇
Leirok parat: bakancslista, haverokkal.
Allatmenhely. Ma egy sérult vadmacska kerult be. Tegnap kaptak meg az erdoben. Karmolt, akart harapni, elég nehéz volt lenyomni, mikor felébredt az altatasbol. Amig meg nem gyogyul be kell zarni sajnos, ez igy mukodik. De majd megint teljes élete lesz gyogyultan. Én példaul ezzel szeretek foglalkozni, az allatokkal, a természettel.
50 éves vagyok 3 gyermek Édesanyja,a legkisebb 11 éves. Unalom fogalmat nincs szerencsém ismerni,21 éves korom óta dolgozom,mai napig is. Ha van szabadidőm akkor bográcsolok, kertészkedek, kutyát sétáltatok, vagy TV-zek :)
Hát.........igazat megvallva nem bánnám,ha rám törne már az unalom :D
De nem sok esélyt látok rá,egy Anya soha nem tud unatkozni szerintem........
Olvasok
Tanulok
Takarítok
Sportolok
1. Eleve nem szoktam unatkozni...;
2. Aki talál/t elfoglaltságot, soha nem unatkozik...!
Olvastam és néztem,,nagyon szépek:))
Amikor a gyerekeket írtam,,nem annyira kis gyerekre gondoltam.Fiatalként volt hogy én is unatkoztam,,ami nem is annyira unalom volt csak inkább amit lehett volna ahhoz nem volt kedvem,,,olvasni tévézni sem lehet mindíg..van hogy az ember a saját szórakozásait "kimeríti vágyik az újra de nem tudja mit lehetne.Erre gondoltam amikor Fi -t olvastam.
Igazad van, elnézést. Én felnőttekre gondoltam.
A gyerekek itt is képesek unatkozni. Feladatot kell adni nekik és megtanítani hasznos dolgokat végezni. Unokám hasznos hobbija a kerti tó készítés és sportolás - alpesi műlesiklás, kerékpározás, falmászás. Adatlapomra feltettem képeket a munkájáról. Leírás pedig az alábbi fórumon szerepel.
Jesszus, én sosem unatkozom.
Ez nem jelenti azt, hogy pörgök.
Úgy gondolom FI fiatal fenőtt,,nem biztos.Mégsem baj ha kér ötleteket,,ha volt is már ilyen.
Nem hinném hogy azért mert mindenki azt írta hogy nem unatkozik még más ne lehetne így.
Felvállalta,kész.Még így sem tartom agyatlannak .
Semmivel, nézek ki a fejemből és gyűlölöm ezt 😕
Korábban én se tudtam mi az az unatkozás.
Téged szeretlek de ez az ezobu…akkora hülyeség. 😩
Ez az éljünk meg minden pillanatot, meg egész nap érezzünk mindent…miért is kellene egész nap intenzíven tartani magam görcsösen? Néha olyan jól tud esni csak ülni a kanapén egy kávéval és nem gondolni semmire. 😊
Valahogy olyan nincs ,nem volt,és nem is lesz,,hogy ne lehetne valamit csinálni.Mármint házimunkában.
Persze ez lehet unalmas,,épp ezért marad mindíg valamicske:))
Szóval,,olvasni, jó filmeket nézni,,sétálni,,tornázni egyet csak úgy,színezni,,készíteni valami barkács szépséget a lakásba,,,tanulni valamit újat,,rejtvényezni egyet,,,önkénteskedni valahol,vagy másodállást keresni ha annyi idő van.
Nyugdíjas vagyok, de még most sem tudom mi az, hogy unatkozni.
Unatkozni az szokott, aki annyira agyatlan, hogy hogy képtelen kitalálni mivel töltse el - lehetőleg értelmesen és hasznosan - a szabadidejét.
Unatkozni? Ezt nem ismerem.
Ha szabadidőm van( éppen nem kell semmit csinálni)akkor olvasok,netezek,összejövök a barátnőimmel egy csevegésre, TV-t nézek. Ezt ritkábban már,inkább a neten filmeket nézek.
További ajánlott fórumok:
- Baby sitterek, Au-pairek és anyukák! Mivel foglaljátok le a gyerekeket, hogyan játszotok velük? Hogyan fektetitek le aludni a kicsiket?
- Mivel foglaljam el magam? Ti miket szoktatok csinálni egy nap?
- Ki mivel foglalja el magát szakítás után?
- Mivel foglaljam le egy 4éves és egy 1.5éves gyerek figyelmét egy hosszabb úton az autóban?
- Ti mivel foglaljátok le egész nap a 19 hónapos totyogótokat?
- Mivel foglaljam le a kislányom?