Ki mit tud dr Tekse István szülész-nőgyógyászról? (beszélgetés)
Sziasztok! Én is gondolkozok, hogy Tekse doktort válasszam szülész orvosomnak. Már teherbe estem. szóval nem egy jó lombikos orvosra lenne szükségem, hanem olyan szülészre, aki ha probléma van eléggé tapasztalt ahhoz, hogy segítsen a szülésnél, legyen tapasztalt a császározában. Tekse ilyen?
köszi!
Köszi az infot!
Sikerült a lombik? Hányadik beültetés volt?
Nálunk volt 2 inszem, de egyre romlott a spermakép, így jött a lombik augusztusban, ami 0 hcg-t hozott.
Most viszont 141:-)) Még uh nem volt, de bízom benne, hogy minden rendben lesz.
Egyre inkább az RK és dr. Tekse felé húzok.
Szia!
Nekünk Tekse csinálta a lombikot és csak jót tudok róla mondani. Alapos, körültekintő, kedves és mindig elérhető. :-) Stimu elején bekaptam a hányós vírust és szombaton is felvette a telefont.
Próbáltam én is guglizni a témában szülés miatt, így találtam az általad indított fórumot is. Kevés (fiatal kora miatt), de jó véleményeket olvastam róla. Azt néztem, hogy a Róbert Klinikán a szülés választott orvossal 230+100.
Mondjuk még nagyon nem tartok ott, hogy a szülésen kellene gondolkodnom, először az elejét szeretném túlélni... Szorítok Neked!
Dr. Demjén Lászlóhoz jártam (még amikor a 13.ker-i sztk-ban rendelt). Voltam nála magánban más helyen is többször, de a RK nagyon szimpi és jó helyen is van. Nega doktornőről is jókat hallottam.
Végig az RK-ba jártál a vizsgálatokra is? Írnál egy kicsit a tapasztalataidról?
Köszi és gratulálok a gyerkőchöz:-)
Hosszú küzdelmek (lombik és társai) után végre a kezemben tartom azt a várva-várt pozitív tesztet.
Viszont most szembesültem vele, hogy a korábbi orvosom már nem dolgozik az általam évekkel ezelőtt választott kórházban, ahova terhesgondozásra (és majd szülni is) szeretnék járni.
Tehát új orvost keresek a Róbert Klinikán. Elsősorban Tekse Istvánról szeretnék véleményt hallani.
Előre is köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Dr. Petróczi István szülész-nőgyógyászról szeretnék véleményeket kérni
- Rákóczi István szülész-nőgyógyász
- Ki tudná megmondani Dr. Szentirmay István szülész-nőgyógyász elérhetőségét?
- Ismeri valaki vagy esetleg van tapasztalata Dr.Drozgyik István szülész-nőgyógyász doktor úrról?
- Dr. Tekse István nőgyógyászhoz jár közületek valaki Tatabányán? Tapasztalatok?
- Mi a véleményetek Dr Fenesi István szülész-nőgyógyászról (Miskolc)?