Ki milyen mosóport és öblítőt használ? A mennyiségek is érdekelnek. (beszélgetős fórum)
Bocs, a lényeget nem írtam...ez a mosószer szerintem kenterbe veri a hasonló Tomikát és a doxot is, azokat is próbáltam már, de félretettem tartalékba.
Fehér mosószer is létezik ebből a folyékonyból, de azt még nem próbáltam, mert nagyon kevés a fehér holmi nálam.
A drágábbakat nem tudom megvenni, de meglepődtem azon, hogy a C..p saját folyékony color mosószere, tökeéletesen névtelen...és tökéletesen mos a feltüntetett mennyiséggel! Nagyon szennyezett ruha, közepesen kemény vízben 120 ml, azaz szélsőséges esetben egy másfél literes flakon 12 mosásra elég. Normál esetben olyan 20 mosás kijön, és itt én 490-ért veszem, azaz 25 Ft egy mosás, és tiszta a ruha.
Az öblítőt (szintén C..p) nem az illatáért, hanem a puhító hatásáért veszem, így a gyöngyvirág illatú megfelel. Az árához képest elég tartós az illata azért. Egy liter 299 Ft, és 30 ml elég egyszerre, de ha pulcsikat mosok, akkor 50 ml.
Ariel,vagy Tomi por, és lenor öblitő fehér.De van mikor váltogatom mert megunom az illatát igy mindig m
st. hol coccolino hol silán.
Én is lenor öblítő, de ariel vagy tomi port.
lenoral mostam most énis a szobánk sőt az egész ház lenor illatú fehér lenor.
Én biztos skót vagyok, de sajnálom a pénzt a márkanevekre. Színesekhez tomikristály vagy vmi hasonló, lidl-is vagy akármilyen + tusfürdő (!), bármilyen : olcsó, kímélő, bevált.
Fehérekhez változó, anyagtól, szennyeződéstől függ.
Öblítő csak nagyon kevés (ált. lila Lenor), de tavasztól őszig: szél és nap. Ezeknek van a legfinomabb illatuk!
További ajánlott fórumok:
- Elveink, no meg a tetteink... Érdekelne minél több vélemény
- Horoszkóp minden mennyiségben
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Alternatív gyógymódok minden testi, lelki bajra. Akit érdekelnek a hasonló dolgok jöjjenek beszéljünk erről...
- Mindent egybevetve érdekelne a véleményeket, hogy melyik minden idők legjelentősebb magyar együttese?
- Milyen mosoport ruhamosásra és öblitőt használjunk ha érzékeny bőrünk van?