Ki mennyit fogyott paleolit diétával és mennyi idő alatt? (beszélgetés)
ráadásul a paleonak mellékhatásai is vannak :)
a korábbi esetleges egészségügyi problémáidnak integethetsz ahogy távolodnak, esetenként egy csapásra megszűnnek.
7 hónap alatt -11 kg...
95-ről 84-re...
99%-osan betartva és életmódként alkalmazva...:-)
Köszi a bíztatást!
Erre gyúrok még ebben a hónapban agyilag. :)
Elmegyünk nyaralni, ott úgyse lehet tartani, de utána, ezerrel és karira már csak 55 kg akarok lenni. :)
bevallom, hogy Norbi termékeivel néha vétkezem, mert kicsi megengedéssel tudom hónapok óta tartani: rudi, jégkrém, karamella+75/90%-os étcsoki.
Ritkán és mértékkel! De látjátok, így is hat és nincs hiányérzetem. :-)
Le a kalappal!
Gratula! :)
Ezek szerint 100%-ban betartasz mindent amit kell. Nem éhezel mellette?
Én is elég gyakran szenvedek a haspuffadástól, de még nem figyeltem meg, hogy mitől lehet.
Köszi, a honlapot mindjárt megnézem. Köszi a tanácsot! :)
Szia!
Ezek szerint jkól választottál.
Elmondod mi a lényege ennek a diétának?
Gratulálok!
Csak így tovább!
Sziasztok!
Én 2 hete csinálom 4 kg-ot fogytam. :)
Eddig edzettem, fehérjeturmixot ittam, hajtottam magam, betartottam a kalóriát is és mégis híztam.
Nekem nagyon bevált, mert semmi nehézséget nem okoz, nem vagyok oda az édességekért sem. :)
Sziasztok!
Én sok jót hallottam már erről a diétáról és úgy gondolom, szeptembertől elkezdem. Sajnos hamarabb nem fog menni, mert megyünk nyaralni és ott házi koszton leszünk. Nekem 10 kg-ot kellene leadnom. Ahogy olvasgattam a hozzászólásokat látom, hogy ez sikerülhet, persze mozgás mellett.
Szia!
Én is paleozok már vagy két hónapja és az eredmény -1kg.... Nekem mellette IR-em és PCO-m van.... Van vkinek IR és PCO mellett paleo tapasztalata? Előre is köszi a segítséget :)
Sziasztok!
Február közepétől paleozom. Két-három hét alatt eltűnt minden felesleg, szeretném már megállítani a fogyást, mert nekem így ok lenne. Valószínű a nagy része a "hájnak" nem is az volt, hanem inkább puffadás. Mivel nem eszem azokat az ételeket, amik azt okozták, szinte már soványnak tartom magam.
Sziasztok:)
én december 25.-e óta paleo függő vagyok:)) a férjemmel együtt.
Én 6 kilót fogytam (de mellette naponta tornázok), a férjem 7 kilót fogyott(neki nem is kellett volna)
de most kb egy hete megállt....de kitartok..remélem nagyon nagyon sokáig
További ajánlott fórumok:
- Diéták+leadott kilók, azaz ki milyen diétával mennyit fogyott és mennyi idő alatt?
- Nem tudja valaki milyen diétával fogyott le Palik Laci?
- Ki mennyit fogyott, mennyi idő alatt a 90 napos diétával?
- Ki mennyi idő alatt, milyen diétával mennyit fogyott?
- Ki, milyen diétával? Mennyi idő alatt? Mennyit fogyott le?
- Ki mennyit fogyott, és mennyi idő alatt a Dukan diétával?