Ki mennyi időt várt császár után a következő babával? (beszélgetés)
sziasztok!
Az én kislányom császárral született és 7 hónapos volt, amikor bevállaltuk a kistesót!
Félsz a 3.császártól?
Én nagyon féltem,mert azt hallottam hogy "csak" 3 császára lehet valakinek,nagyon rizikós és utánna "elkötik".
Na ez így nem igaz.Rizikósnak persze rizikós,de csinálnak hegmérést hogy tudjanak mire számítani,a többi pedig nem igaz.Mikor mondtam ezt az "elkötés" dolgot a Dokinak ki volt akadva honnan szedem..mondta is hogy én még fiatal vagyok,egy gyerekem van,akkor miért is gondolok az elkötésre?Ciki volt,de valahol olvastam.
2005-ben lett a fiam császárral. A lányom 2007-ben lett szintén császárral. Meg tudtam volna rendesen szülni, de nem fordult le a szűlő csatornába.
Most szeretnénk még egy babát, de tudom, hogy ő is császárral lenne.
Köszi,jól vagyok:)
Remélem Ti is:)
sziasztok...
Barbika...
én is nagyon sajnálom ami veletek történt...;(
szia Krisztine....
jól vagy???
én 4 hónapja szültem és császár volt..a másik lányom 8 éves lesz januárban és ő is császár volt....
Engem még ki lehet akasztani a következő kérdésel:
"Mikor próbálkoztok újra?" Ettől frászt kapok.Kapásból másfél évet kell várnunk,meg még én sem tudom merném e vállalni.
Megint császár lenne...
Olvastam hogy jártál,nem tudtam mit írjak neked..
Nézem a naplódat:)
Nem írtam le.Nem akartam másokat elrettenteni.
1996 élt 1 napot.(egyszerűen leállt a szíve)
2003 Ákoskám,él és virul:)
2009 Levente,terhesség alatt minden rendben volt.Nem tudni miért halt meg.Mai napig nem kaptuk meg a boncolási jegyzőkönyvet.
Érthetetlen számomra miért jártam így.32 éves vagyok,nem iszom,nem dohányzom.
Utolsó terhességemnél genetikusnál is voltunk,mert nem akartam mégegyszer átélni ezt a pokoli fájdalmat.Mindent rendben találtak ott is,mégis ez lett a vége.
nem lesz vidám történet...:( röviden:
3 császárom volt,és egy élő gyermekem van.
Az utolsó császárom május végén volt,mert a 7. hónapban meghalt a baba:(
szia.veled mi történt?
hány császárod volt?és hány gyermeked?
Most néztem miért kérdezed.Nem akarlak kioktatni,hisz velem is hasonló történt mint veled.Először valahogyan fel kell dolgoznod a történteket.Ne kérdezd hogyan,mert még nekem sem sikerült.
Szerintem korai lenne még a baba.Testi és lelki sebeid még frissek.
De ez csak az én véleményem.
Bár nekem úgy mondta a dokim hogy jobb ha másfél évet várunk,mert a hegeknek regenerálódni kell.(bár nekem több császárom volt)
Sziasztok.
szeretném megkérdezni hogy ki mennyi időt várt a következő babaáldással császár után.Kinek mennyi időt mondtak a következő baba elött és hogy utána simán vagy ujra császárral szült e?
Köszi a segitségeket
További ajánlott fórumok:
- Újabb szólánc-Az adott szó első két betűje legyen a következő szó utolsó két betűje.
- SZÓjáték! Az előző szó végből elveszünk tetszőleges számú betűt, és azzal kezdjük a következő szót!
- Írjunk közösen 4 soros verset! A következő 1 sorral bővítse! Az 5. látogató indítson újat!
- Akassz le néhány betűt az elejéről és told a következő végére :D
- Városok - A város utolsó betűjével kezdd a következőt
- 10 hónapos a kisfiam, császárral született. Tervezzük a következőt, de bizonytalan vagyok. Nem nehéz ellátni két pici gyereket?