Ki mennyi gyógyszert szedhet? (beszélgetés)
gratulálok! :)
Akkor ezért nem tudta még a másik doki megállapítani a terhességed! :)
nem lehetséges, h a rendszertelen pé és ciklusok miatt jóval fiatalabb terhes vagy, mint ahogy az utolsó menses alapján számítható lenne, ezért nem látta/ érezte a doki a terhességet? Én erre tippelek.
A gyógyszert meg nem értem, h miért kérdés? Elviekben bízol a régi dokidban is, nem véletlenül őt kerested meg a mostani hiányában. Szedd úgy, ahogy ő mondta. Ha meg nem bízol benne, akkor felesleges volt felhívni.
Oké, akkor biztos csak én akadtam fent azon, hogy az orvos uh és bimanuális vizsgálat után nemrégen azt mondta neked, hogy nem vagy terhes, nincs terhességre utaló semmilyen jel. Biztos tévedett, mert az orvos már csak ilyen.
Szedd nyugodtan a gyógyszert.
Az max 1 hét eltérést jelenthet. Ha a számított dátum szerint most vagy a 9. héten, akkor abból egy hetet kell levonni. Még akkor is 7-8 hétre jön ki.
De az ötödik héten is kell már látni ultrahangon a petezsákot a benne lévő babával.
Mert egy 7-8 hetes terhességet már látnia kell hasi ultrahangon is, és tapintással is kell éreznie.
Szerintem csinálj még egy tesztet ma is.
Sajnálom, amin keresztül mentél!
Nagy szerencse, hogy ilyen hamar újra megfogantál! Bízz a gyógyszerben, ne emelj, de nem feküdj naphosszat, mert az sem jó a keringésnek.
Most várakoznod kell. Ennyit tehetsz.
Nekem is volt barnázás a 9.héten azonnal mentünk az orvoshoz. Svédországban élünk, és egy itteni magyar nőgyògyász baráttal beszéltem előtte, aki mondta, készüljek fel mert itt, ha beindul a vetélés nem avatkoznak közbe!
Szörnyű percek teltek el, végül kiderült, túl gyorsan nőtt a babàm emiatt hajszálér végzett.
Mára meg értettem azt is miért nem adnak gyògyszert.
A kérdésedre választ nem tudok írni, de jò egészséget kívánok!
"Duphastont tehetségesség megtartásra"
csak most olvasom a címet rendesen :)))))
Gondolom, "terhesség"-et akartál írni :)
(biztos, majd javítják)
az orvos el tudja ezt dönteni
nem, nem sok!
Jó egészséget!
További ajánlott fórumok:
- Volt már valaki megfázva 1. trimeszter alatt? Hogy bírtátok ki, hogy nem szedhettek gyógyszert? Hogy gyógyultatok meg?
- Terhes vagyok megfáztam, milyen gyógyszert szedhetek?
- A Rowatinex gyógyszer mennyi ideig szedhető?
- Hogyan gyógyuljak meg, ha nem szedhetek semmilyen gyógyszert?
- Allergia elleni gyógyszer szedhető terhesen?
- A nőgyógyászom "ránézésre" írta fel a gyógyszert. Szerintetek szedhetem?