Ki melyik betétet ajánlja a szülés utáni időszakra? (tudásbázis)
Én a chicco-t használtam a kórházban talán 2 napig. Jó volt. Olyan nagy és vastag volt, mint amit ott adtak, csak nem gyűrődött úgy össze. A hálós tena bugyi meg tökéletesen tartotta. Utána éjszakai betétet sima "mama-bugyival".
Nálunk adtak olyan pelenkázó alátétszerű valamit alánk. De most viszek is magammal.
nemvolt őrző???
nálunk a császárosokat ugyanúgy az őrzőbe rakják, mint bármelyik másik nagyműtétest.
na, persze ott se bugyi, semmi... csak a kincstári hálóing... időnként jöttek hasat nyomkodni, orvosok is, ha éppen arra járnak :/ nagyon nem szerettem... de a műtét napján mindig visszakértem utána a hasamra a homokzsákot :) az jó volt :D
ott lement az oxitocin infúzióba, és az osztályon meg már csak szuri volt... naponta csökkenő adagban. és így múlt is szépen lassan a vérzés.
Én is császáros voltam, őrzőbe nem voltam, egyből az ágyba tettek. Na, ott aztán mészárszék-effektus volt reggelre. Szülés után több méhösszehúzót kaptam, mert nagyon véreztem. Akkor speciel bugyi se lehetett rajtam, nemhogy betét.
Másnap reggelig úgy kiürültem, hogy az Always éjszakai is sok volt, de azért azt használtam. Két hét után elég volt egy tisztasági, ez az még vagy hat hétig, aztán megjött, így kezdődött elölről...
köszi mindenkinek,
youlcsi ez az alátét jó ötlet,viszek majd!
szia!
én normál tenát vettem (a gyógyszertárban ki is bontották a csomagot, így elég volt pár darabot venni), de 2-3 nap után már normál betétet használtam.
lepedő -> vettem eldobható pelenkázó alátétet, és azt tettem magam alá.
ugyan nálunk nem nézik rossz szemmel az emberre... viszont kapacitás nincs mindig arra, hogy időben cserélve legyen... így meg ha az véres lett, kidobtam (ráadásul a pólyába is tudtam a gyerkőc alá tenni valamit, hogy ha véletlen pisi/kaka van, ne a pólya legyen balesetes)
Szerintem jó a HH, vastag, jó nedvszívó. Soha nem áztam át vele, nem is drága és talán 2 csomaggal se használtam el.
Most viszek Tena-t is, de akkora, hogy a fél táskát elfoglalja majd:D
Nekem is a Tena Lady-t javasolták, mert hogy szülés után nagyon vérzik az "ember lánya". Én úgy látszik, különleges eset vagyok, mert alig volt vérzésem, egyáltalán nem volt erősebb, mint egy szimpla menstruáció.
Úgyhogy nekem személy szerint a sima Always is elég volt, csak a pénzt dobtam ki a Tena-ra.
Én szülés napján használtam tena legnagyobbat, aztán a kórházi napokon normál tenát, itthon már elég volt az always ultra(nem biztos,h ez a neve, de narancssárgás a csomagolása)
A legnagyobb tenát szuperül a helyén a tartotta a hálós eldobhatós bugyi!
Sziasztok!
Az egyik szobatársam pelenkát hozott. A sokadik átázás után én is vettem.
Sokkal kényelmesebb volt,mint a betét és nem áztam át.
nekem is aznap és még másnap tena extra, tuti ami sicher alapon, és ilyen nagyobb hasszorítós bugyival tuti volt, mert tartotta is meg kényelmes is volt akkor az a hasszorítós bugyi -kínaiban vettem
utána már éjszakai egy-két napig, és jöhetett is a normál, az sokáig
További ajánlott fórumok:
- Mi lesz most a tanfolyamosokkal, jár nekik a keresetpótló erre az időszakra?
- Melyik szülésznőt ajánljátok Székesfehérváron?
- Digitális villanyóránál a hétvégi házban lekapcsolható az automata téli időszakra?
- Milyen vitamint tudnátok ajánlani az őszi, téli időszakra egy 12 éves kis sportoló fiúnak?
- Lejár a gyesem, előtte gyed-en voltam, előtte dolgoztam. Az lenne a kérdésem mennyi szabadság jár erre az időszakra a munkáltatótól?
- Segítsetek! Székesfehérváron ajánljatok szülész orvost!