Milyen vitamint tudnátok ajánlani az őszi, téli időszakra egy 12 éves kis sportoló fiúnak? (tudásbázis)
Köszönöm mindenkinek a válaszát,javaslatait!
Várom a további tapasztalatokat.
Dr. Lenkei féle Életerő Alap vitamincsomag :-)A kislányom immunrendszerét teljesen "felturbózta". :-)
Teljesen elégdett vagyok vele.
... még annyi.
Én azért preferálom a tengerentúli vitaminkészítményeket, mert teljesen más normák alapján állítják össze mint itthon.
Attól függ mit sportol.
Én az amerikai puritans pride márkát preferálom és az alábbi vitamint ajánlom:
A szintetikus vitaminok kérdéséhez pedig annyit, hogy még mindig jobb ellenőrzött vitaminkészítményeket fogyasztani, mint semmit. Egy multivitamin készítményt táplálkozással kiváltani nagyon nehéz. Ahhoz nagyon változatosan kell étkezni és nagyon oda kell figyelni az ételek elkészítésére.
Talán igazad van ebben.A zöldség,gyümölcs fontos lenne,de nem viszi túlzásba ezek fogyasztását.
Azt észrevettem,hogy egyre erősödik az immunrendszere,mert alig beteg.Hidegben is kint edzenek a pályán,én mindig féltem,hogy "megfázol kisfiam".
További ajánlott fórumok:
- Mi lesz most a tanfolyamosokkal, jár nekik a keresetpótló erre az időszakra?
- Ki melyik betétet ajánlja a szülés utáni időszakra?
- Sportoló gyereknek ki milyen vitamint ad?
- Digitális villanyóránál a hétvégi házban lekapcsolható az automata téli időszakra?
- Lejár a gyesem, előtte gyed-en voltam, előtte dolgoztam. Az lenne a kérdésem mennyi szabadság jár erre az időszakra a munkáltatótól?
- Jár valamilyen ellátás a kimaradt időszakra?