A te életedben a kulcsszó az "izgalom". Folyamatosan haladsz előre, legyen szó szerelemről, karrierről vagy hobbiról, és az ismeretlen kicsit sem riaszt vissza. Az ideális utad kiszámíthatatlan, ami sokaknak ijesztő lehet – de nem neked! Csak úgy vonz magához az ismeretlen, hiszen tudod, hogy az izgalmas dolgok a komfortzónán kívül történnek. Lázadó típus vagy, amit sokan afféle "nemtörődömséggel" párosítanak, de egyáltalán nem erről van szó. Egyszerűen csak szeretsz spontán belemenni a kalandokba, aminek köszönhetően egy dolog biztos: az életed minden pillanatát kiélvezed!
Én a 3-as és az 5-ös között vaciláltam. Mindkettő igaz rám. Az 5-ös ahogy a családomhoz viszonyulok, a 3-as meg a közösségi életemre igaz (munkahely, ismerősök, barátok...).
A te életed olyan, mint egy szivárvány: színes és játékos. Imádod, hogy a világ részese vagy, és igyekszel minden szépségét maximálisan megtapasztalni. Olyan utat járnál be legszívesebben, ami hozzád hasonlóan izgalmas és gyönyörű, hiszen számodra nem is a végállomás, hanem maga az utazás a fontos. A kíváncsiságod nem ismer határokat: mindig egy kicsivel többet szeretnél megtudni, és ennek köszönhetően a kérdéseidet sem fogod vissza. Téged aztán nem ijeszt meg, ha beszélgetéseket kell kezdeményezned, ami miatt rengeteg barátod van – a humorérzéked pedig már csak hab a tortán!
Az utolsó mondatodban biztos, hogy nagyon sok az igazság;)
Amúgy nekem is több tetszett, mint amennyi nem és mindegyik magyarázat tartalmazott olyan dolgokat, amiket igaznak éreztem magamra. Vagy annak akartam érezni;)