Ki jön Jillian-re tornázni? Együtt könnyebb... (beszélgetés)
Én latin tuti nem voltam! Nem táncolok.
Most a helyes guggolást gyakorlom, és súlyzózom.
Két másfél literes, füles mosószeres flakon (vízzel töltve) a súlyzóm, némi cicaalom beleszórásával most 2,5 kg mindkettő. De hamarosan töltök beléjük még. :D
Van kicsi vászon táskám is, abba mindkettő belefér, és akkor majdnem kettlebell súlyzó a fülével...
Súlyokkal guggolok, néha karral kombinálva. Igyekszem a mell- és a váll, kar izomzatot erősíteni.És még nem vettem fehérjét, a töpi mellé pláne kell.
Sziasztok!
Örülök, hogy (újra) ilyen aktívak vagytok:)
Vizsgára tanultam, ezért hanyagoltam a fórumot, de a tornát azt csináltam rendesen. Rám is fért az egész napos ülés után.
Tepertőveszély itt nem fenyeget, de Ti csak mértékkel egyétek, mert nem csak zsíros, de nagyon sok sót is tartalmaz.
További kellemes hétvégét Nektek!
A pezsgés a lényeg, a többi jön magától.
Én letörtem picit lelkileg. A fiam tiszta szeretetből meglepett ma vagy fél kilónyi friss és finom tepertővel, amelyből (lemértem) 5 nem nagy darab is totál fedi a napi zsíradagomat... Ezt csak ledolgozni lehet, gyűjtöm a motivációt.
Yesss.. Ma raszantam magam a tornara..
Igazabol van jo motivaciom.. nagyon jooo.. Total fel vagyok dobva.. Ti hogy haladtok? Hogy vagytok? Szep estet/ejszakat nektek...
Hahóóóó Kislányok, edzegetünk, edzegetünk?
Én már kezdem pár napja, egyelőre még nem a kifulladásig, de guggolgatok.
Anélkül, hogy bármi erőt vettem volna magamon, a pár lázas nap óta nem kívánom a zsíros dolgokat. Azaz kenyeret is alig eszem, mert az a zsírosakhoz kell... :D
Jobbulást, Guruljka!
Ami meg Jillient illeti, nagyon ráuntam. Lecseréltem Czanik Balázs Hardcore aerobicjára. Nekem valahogy könnyebb, hogy az első felében van a sok ugrálás, utána meg az erősítés és nem váltogatva. Mondjuk kétszer annyi ideig tart. Igyekszem legalább minden második nap megcsinálni.
Tudom. :D
Ismerlek már annyira, hogy meg mertem lépni simán.
Én is "kifogok", habár a szememen holnap szedik a varratot. Nálam az étkezés csúszik el inkább.
Jönnek a kifogások, tudom. Majd leküzdöd.
Próbálj meg rövidebb edzéseket, azt könnyebben lenyomod este.
Szia Kuckó, hogy haladsz? Sikerülget?
Én súlyzózom kicsit és guggolgatok, lábat emelgetek. Muszáj, mert a munka miatt még az eddiginél is többet ülök. a
A szemhéjam reggelre beduzzad, de nem a megerőltetés miatt, hanem mert jóízűen oldalt fekve alszom a kényelmetlen hanyatt és félig ülve alvás helyett.
Általában én se vagyok. De most hétköznaponként kor délután megy egy műsor, amit nagyon szeretek. (Éjfél után ismétlik az aznapit.)
Chris Powell az edző,egy éves programot vállal kiválasztott egyénekkel. Csuda pozitív a végkicsengés és engem nagyon motivál.
Fent vannak a filmek a neten is.
Angolul: Extreme Makeover weight loss.
Magyarul: Harc a kilókkal.
Sziasztok!
Örülök, hogy mind a ketten jól vagytok:) Én a harmadik hétnél járok.
Guruljka, mi van a TLC-én? Régebben néztem néha, de nem voltam elragadtatva...
Kellemes hétvégét, jó gyógyulgatást és tornászást!
Szia Csemete!
Nagy örömömre új megbízót találtam, aki rögtön egy nagy munkával látott el. Ez jó keresetet jelent, folyamatos itthoni elfoglaltságot július közepéig, de jó pénzért, ráadásul még nekem kellett megígérnem, hogy máskor is elvállalok nagyobb lélegzetű munkákat. (Már hogyne vállalnék, mikor ha bedolgozom magam egy szókincsbe, egyre kevesebbet kell majd szótáraznom és gyorsabban haladok...)
Szóval nem unatkozom. A szemhéjamon a varratot elsején szedik ki. Ugrálni és pulzust emelni nemigen szabad. De ahogy itt ülök egész nap, néha felállok és súlyzózok kicsit, most is érzem a derekam és a hátam felső karom.
A szemem duzzanata már nem is nagyon vészes látszik már kicsit az eredmény! A jobb szemem alatt van kis monokli. A bajom inkább az, hogy néha eléggé viszket.
Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön a terved!
Tudod nézni a TLC tévéadót? Mert ha igen, akkor mondom tovább...
Köszönöm szépen! A magam részéről igyekezni fogok.
Annál is inkább, mert a gépem annyit döglődött, hogy maradt még fenn munkám.
Igen, tényleg sikerült Csemetekuckónak megadnia a lendületet számomra is:)
Sok sikert a holnapi műtétedhez, Guruljka! Majd tornázunk helyetted is míg lábadozol:)
Addig is szép álmokat!
Jaj, hát ne hagyd magad!
Pár napig most ne gondolj másra, csak amit most csinálnod kell. A többi majd jön később!
Én hálás vagyok Neked ezért a topikért, mert jobb, mint egy 'antilustamin'. :D Éppen a kezdő lökést sikerült megadnod!
Ma kellemetlenül érintett, hogy a gépem nem játssza le rendesen a lemezt. Szétesik a kép, a hang nagyon fel van gyorsulva.
Kikerestem a Jutub-ról a kis edzést, hát az meg kétszer is megakadt ugyanazon a helyen, egy percet ki kellett hagynom belőle.
Azért ha picivel szűkebben is, de megvolt a mai edzéske. (Az erősített Sansone, amit már belinkeltem.)
Holnap szemhéjplasztika. Nemigen mozoghatok egy darabig.
További ajánlott fórumok:
- Valaki fogyózna velem január 10.-től? Együtt biztos könnyebb lesz!!! :)
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Fogyjunk együtt, úgy könnyebb
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!