Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ki hogyan csinálja a nyers sárgarépa salátát, és hogyan teszi el a reszelt almát sütihez, télire? fórum

Ki hogyan csinálja a nyers sárgarépa salátát, és hogyan teszi el a reszelt almát sütihez, télire? (tudásbázis)


2014. máj. 21. 10:24
Reszelt sárgarépát kevés sóval, fűszermalomban őrölt borssal, olívaolajjal és citrommal szoktam ízesíteni.
2014. máj. 17. 20:19

lereszelem a sárgarépát és majonézt csinálok hozzá.

almát nem teszek el télire

2014. máj. 17. 18:13
Én is kétféle képpen szoktam elrakni az almát!Nyersen csak tartósítóval összekeverve üvegbe,de ha sok helyem van a mélyhűtőben,akkor megpárolva bezacskózva a mélyhűtőbe!
2014. máj. 17. 18:09

A tisztított almát lereszelem,ahány kiló az alma,annyi csapott mokkáskanál nátrium-benzoátot keverek bele. Üvegekbe nyomkodom,hogy a levegő menjen ki belőle,lefedem,és mehet a polcra.

Szépen eláll,van 3 éve eltett reszeltalmám is.

2014. máj. 17. 18:00
Valamikor raktam el almát üvegbe lereszelve kifacsarva / a levét megittuk , isteni !!! / a reszeléket kicsit becukrozva , pici tartósítóval , kidunsztolva . Viszont jó ideje , csak a fagyosba teszem tartósító nélkül , fagyasztás előtt kicsit megdinsztelem egy jénaiba , kifacsarva ízesítve egy kis cukorral-őrölt fahéjjal , aztán , ha kihűlt mehet a fagyosba , eddig sose volt még semmi baja .
2014. máj. 17. 17:36
Ez engem is erdekel! Es mitol nem romlik meg (marmint az alma)
2014. máj. 17. 17:30
Reszelt almát"alanatúr",télen magától kiengedve,párolva,fűszerezve.Évek óta így teszem el.
2014. máj. 17. 17:21
Ki hogyan csinálja a nyers sárgarépa salátát, és hogyan teszi el a reszelt almát sütihez, télire?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook