Van itthon gépsonka, tojás, krumpli, majonéz, tejföl, milyen salátát csináljak? (tudásbázis)
Vagy pedig tartár alap és gépsonka valamint esetes sós hagyma.
A krumplit pedig lereszelve jó sok fokhagymával, sóval borssal és liszttel összekeverve megsüti tócsninak.
tudom,tudom!:))
Én bevásároltam :)
Nem ez volt a célom vele, csak sehogy nem tudtam beleilleszteni abba a salátába amit leírtam :-))
Különben pedig holnap zárva lesz az összes bolt és, ha ma nem vásárolt be előre a kérdés feltevője jól fog neki jönni egy kis gépsonka hétfőn reggel. :-)))))
Tipikus pasi gondolkodás:
A gépsonkát pedig hagyd meg vacsorára :D
Csinálj egy tartár mártást.
Főzz meg néhány tojást és pár krumplit. Miután kihűlnek karikázd fel őket és add hozzá a tartár mártáshoz.
Szeletelj fel egy fej hagymát, sózd meg, majd miután már vesztett erejéből önt hozzá egy kevés ecetet. Hagyd állni egy ideig ebben az ecetes sós lében néhány percig.
Majd ezt ezt is add hozzá a tojáshoz és a krumplihoz.
A gépsonkát pedig hagy meg vacsorára :))
Jó étvágyat kívánok.
vaaagy csinálnék az egészből egy tölteléket,amit tortillába tekernék!
Tortilla:30dkg liszt,4ek olaj.1/2 cs sütőpor,3dl langyos víz,1 ek só!
Lisztet,sót,sütőport,olajat összekevered,a vizet fokozatosan adagold!
15 percig pihentesd,majd a gombócokat formálni belőle,és kinyújtani!
Sima palacsintasütőben kisütni!OLAJ NÉLKÜL!Megfordítani ha az egyik fele megsült,aztán szépen tölcsérformába lehet hajtani(persze ha kicsit kihűlt),és mehet bele a cuccos :))
Zöldségekkel finom nagyon,meg darált hússal...:)
Töltött tojás:
Megfőzöd a tojásokat,kikaparod a sárgáját!A sárgáját összekevered,majonézzel,kis mustárral,tejföllel,só,bors,visszatöltöd a tojásba!
Krumplit héjában megfőzöd,ha kihűlt megpucolod,nagy lyukú reszelőn(ált.amivel az almát reszeljük) lereszeled!Kevés olajon,pirítasz apróra vágott hagymát,(fokhagymát is tehetsz ha szereted),és serpenyőben megpirítod!
Én a sonkát lehet,hogy simán natúran megsütném!(széleit megvagdosva,hogy ne menjen össze) :)))
További ajánlott fórumok:
- Mit csináljak? A szívemre hallgassak vagy az eszemre?
- Elváltam miatta. Várjak még? Mit csináljak?
- Mit csináljak, ha a párom szülei bejárkálnak a házba, amikor senki nincs otthon?
- Mit csináljak a kolléganőmmel, ha szórakozik velem?
- Mit csináljak, hogy ne érezzem magam rosszul?
- Megőrülök a férjemtől, pedig nagyon szeretem! Mi a fenét csináljak?