Kezelhetetlen hajat kezelnék :) (beszélgetés)
Általában segít,a göndör hajon ha hosszúra növesztik és meredek átmenetre vágják.
Akkor talán nem annyira oroszlános.
Ha azért mosod két naponta,mert boglyasra fekszed,akkor segít,ha csak reggelente a végeket átnedvesíted,esetleg habbal átnyomkodod.
A végeit kéthavonta vágatni kell.
Ha göndört akarsz,nem szabad megtépetni,mert nagyon szálkás lesz a vége.
Ha simára szeretnéd vasalni,akkor viszont megkell tépetni a göndör hajat,mert csak úgy lesz tartós a vasalás.
Ez egy ördögi kör.
Nem írtad mi a problémád;)
Az én hajam is kezelhetetlen...ezért havonta vágatom,jobb sampont balzsamot használok és minden mosás után hajtőemelő spray-t fújok rá és hagyom megszáradni.Ez így most jó nekem:)
A sampont és a balzsamot váltogatni szoktam,mert "megszokja" a hajam egy idő után.
Látatlanban elég nehéz tanácsot adni, főleg, hogy semmi konkrétumot nem írtál, mi az, ami miatt nem tudsz vele bánni.
Lehet, hogy csak egy jó fazon vágása a megoldás, vagy más hajápoló szerek alkalmazása, esetleg apró kezelési trükkök... ha bemész egy fodrászhoz, biztosan segít. (bár ebben nem vagyok biztos, amilyenek az emberek manapság)
Szia!
Szerintem egy jó vágás csodákra képes!! Hosszú hajad van?
Alapból göndör a hajam. Fésülni nem lehet, mert akkor mikrofonfejem lesz. Kétnaponta kellett mosnom.
Mióta vasalom, heti egy hajmosással, vasalással elvagyok.
Sziasztok!
A hajammal nem vagyok kibékülve, minden nap meg kell mosnom, hogy álljon valahogy,van valaki hasonló cipőben, és van-e rá valami segítség?
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, ha 2,5 éves gyermekem kezelhetetlen?
- Ha az 1 éves fiam hisztis és kezelhetetlen
- Belerúgtam a kanapéba, belilult az ujjam és nagyon fáj, mivel kezelhetem?
- Mivel kezelhetem a pattanásos, zsíros és egyben száraz arcbőrt?
- 3 éves kisfiam kezelhetetlen, nem érdekli amit mondok neki! Tudtok valami hatásos tanácsot adni?
- Három éves kislányom haja rettentően göndör, és kezelhetetlen! Használhatok a hajára "felnőtt" hajápolót?