Kezdjük együtt holnaptól a diétát!Csatlakozz! (beszélgetés)
nagyon jól, bár nekem csak egy kilengésem volt 2 nap alatt: egy pohár kecsketej most este... holnapra lejárt volna és úgy imádom! igazi kecskészetből volt :) jójó, nem magyarázkodom...
sajna a tej zsíros is meg még tejcukor is van benne. de legalább mást nem vacsiztam.
mozgás zéró :-/
(és most mindjárt felmegyek a szomszédaimhoz és patáliát rendezek. értem, hogy most költöztek be, de most tologassák már a bútort, b... szics! tessék letenni a matracot a földre és aludni.)
A klubgazda eltűnt az éterben, így nem :)
Egyszerűen borzasztóan kívántam, szerintem nem a világ vége. Ráadásul bio verzió, jó nagy rosttartalmat írtak rá. Csak nem ettől fogok meghízni.. amúgy se eszem semmennyi édességet, ennyi belefér. Remélem.
A durumtészta hizlal is egészséges is. Egy csomó ilyen kaja van: avokádó, burgonya, borsó, bab, hüvelyesek, tökmag, lenmag... amik hizlalnak, de magas vitamin vagy rosttartalommal rendelkeznek.
Nálam pont az fontos, hogy ezeket is beillesszem az étrendbe, még ha kalóriában magasak is, de mégis ajánlják őket a dietetikusok. 1-2 csésze szinten persze (magokból 1-2 kanál), tehát én durumtésztából is maximum 100 grammot ennék meg, összeforgatnám pirított zöldséggel, olívaolajjal, bazsalikommal, fenyőmaggal, amik szintén egészségesek. De azért félszemmel lesném az energiatartalmukat. :)
Most akkor már klubban vagyunk?Titkos beszélgetést folytatunk?:))De izgi:))))))
Na de komolyan.A 100% narancslé nem jóó.a gyümicukor is hizlal.de életet mentett nálad .
A durumtészta hizlal?Vagy egészséges?Én jól belaktam belőle.
sziasztok:)
reggelire kv és nagylevegő volt időhiányában.kínai zöldséges tésztát főztem csirkemellel ipari mennyiségben.Talán menzát is nyitok.Úgy döntöttem fogyjon a családom is.A tészta durum volt sok káposztával répával borsóval hagyma....na szó.beletettem 1 heti zöldségadagunkat.
Van futópadom így ma leszedem róla a ruhákat és megnézem indul e.Csak gyalogolni tudok.A futáskor lobog a cicim és összeakadnak a csámpáim.
Na megyek tanulok a fiammal.
szép napot
Lehetek klubbtag is???dejólenne:)Még sose voltam titkos klubbtag.Örsiről is kidobtak.
A klub jó ötlet!
Maradjon magunk között a mondanivalónk, igy a biztos.
Haliohó!!!
Mi újság van csajoK?
Üdv az ujaknak!!
Eddig minden rendben van velem.
Ma szabadnapos vagyok.
valósi az budapest, de most zürichben vagyok
pedig itt egyébként tök egészségesen esznek meg sportolnak az emberek, csak én keltem a magyarok jó hírét! :DD
További ajánlott fórumok:
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Holnaptól fogyás indul, cél: 2 hónap alatt - 10 kiló. Csatlakozik valaki?
- Hétfőn kezden a 90 napos diétát. Csatlakozik valaki? Csináljuk együtt?
- Időszakos böjt együtt - Akarsz csatlakozni?
- Holnaptól teljes erőbedobással: alakreform! :) Akar valaki csatlakozni?
- 13 napos diétát kezdjük holnaptól