Ketten egy mondatot! (fórumjáték)
Mert fontos a folyadék pótlása.
Különben nem....
Hosszú az út Vlagyivosztokig, ezért azt ajánlom, tömjük meg a tarisznyánkat többnapi élelemmel,
és tegyünk elég innivalót is...
egy testes ember volt akibek lábára léptem.
Hosszú az út....
...véletlenül egy medve lábára léptem a buszon, és szórakozottan bocsánatot kértem tőle,
fel se figyelve arra, hogy...
... megy szabadságra. 😅
Mai napom legviccesebb része az volt, amikor...
...hogy a két méreg kölcsönhatása valóban kinyiffant.
De az okos elme előbb gondolkodik, és csak azután...
idő elött abbahagytam.
Könnyen megeshetett volna....
...ciánosat is enni, de már az arzéntől is kinyúltam.
Még szerencse, hogy...
biztosan kellemesen érzed majd magad.
Szerettem volna.....
Na akkor röhöghetsz, hacsak te is nem ettél az arzénes bonbonból.
Mert ha ettél belőle...
...elég jó ötlet lenne bonbont adni nekik, amiben konyakos meggy helyett savanyú uborka van és esetleg egy kis arzén is.
És amikor lenyelik a bonbont és fancsali képet vágnak...
...elásnak, hogy a csellengőkben fognak keresni.
Jobb az, ha valami meglepetéssel állsz elő, mint pl.......
...és símán el is bántak volna vele, ha meg nem látták volna Pablo Escobar jelvényét a nyakában lógó láncon.
Sose packázz a kolumbiai maffiával, mert...
..a szélben éjszaka, vészjósló hangok hallatszottak, vérszívó denevérek araszoltak, hogy magukat vessék Rogenirora.
De jaj, nemcsak a denevérektől kell félni, véletlenül a mexikói kábítószer-kereskedelem útjába tévedt.....
Rogerino arcán enyhe vigyorral...ami persze kárörvendő, lesi Hansit, amint a pozdorjává tört gitár romjai felett hullajtja könnyeit.
Rogerinonak tücsök lesz ma a vacsorája, roppanós tücsökcombok illata kavarog a szélben,...
...pozdorjává töri, mert szerinte az még ruhaszárításra sem alkalmas és piros bugyogó sincs rajta.
Rogerino arcán enyhe vigyorral...
... roppanós tücsökcombok illata kavarog a szélben, igézve nézzük a tüzet és a tücsköket, miközben fátyolban táncot lejtenek a szüzek, s az őzek.
Hansi kikapja Roger kezéből a gitárt és....
...a trágár hollóval? Bocsi, Hansi, de neked fogalmad sincs, hogy mit írhatsz hol és mit nem, mit utálnak, és mit nem.
Jó menjünk, a tücskök lángban égnek...
...mint Hansival kóvályogni az erdőben.
na, van itt új szereplő, akiről álmodoztál, megeccc sétálni...
...sétálni menni Tüncivel.
Talán jobb program, mint...
...szeretne új történetet, mert a mostani teljesen összekutyulódott, mert senki nem figyelte, hogy mivel is indítottunk a 11754-ben, és összevissza keveredtek a szereplők.
Különben nem fog...
így talán álmodozhat tovább egy gondtalan világról.
Hansi ugyan nem tudja, hogy ki az az itt meg nem nevezett "barátunk" akinek "a páviánpofáját nézzük," de ha én lennék, már írtam is valahol, hogy "Elképesztően hosszú farkam segít az egyensúlyozásban" és gyermekkoromban Tarzannak becéztek.
A bambuszszoknyás néger kis csaj, aki miniben tolja...
az meg nem kapta ki a kezéből a mobilját és rohant el vele világgá, mert barátunk, csak azzal tudott navigálni, nem értvén a bennszülött nyelvet.
Nagyon megtetszett neki egy bambuszszoknyás lány,aki csillogó szemekkel nézte a fehérembert,nem is hallott még pénzről csak kagylókról, gyöngyökről, így talán......
...összeállt vele.
Bár ha a páviánpofáját nézzük, örülhetett, hogy...
csak a pénzére hajtott, lecarta a Pagani duruzsulását, ő csak a pénz susogását szerette hallani, Paganini és csak egy senki volt számára, mert a művészetet utálta.
Ezért a barátunk nem értette, hogy az eszét hová tette, amikor....
...szerelme tényleg rájön, hogy a csaj bekattant és semmit nem ért semmiből.
Minek is szarakodott a Babettával és a Paganival, ha ez a csaj...
...a fejében a kép, bár lehet nem is akarja, hogy összeálljon, még összezavarná.
Inkább elmegy Spanyolhonba repülővel, ha már a kocsiját nem tudja előszedni, kiül a tengerpartra és álmodozik a szépséges fiatalságáról, miközben.....
...jobban utánanézni, hogy mit is írtunk eddig.
Mert különben sose áll össze...
További ajánlott fórumok:
- MONDAT játék - az előző mondat UTOLSÓ szavával kezdj új mondatot!
- Három betűből alkoss mondatot:)
- Mondatbővítő. Csak egy szót toldj hozzá! Ha már nem bővíthető, indíts új szóval, új mondatot!
- Írj egy mondatot, melyben csak "e" magánhangzó szerepel, pl:Eszterke gyere beljebb, s heveredj le!
- 3 betű egy mondat. A megadott 3 kezdőbetűvel írj egy mondatot, és adj meg újabb három betűt.
- Mondat játék - Az első mondat második szavával kezdj új mondatot