Kétszínűség a munkahelyen (beszélgetés)
Ket sztori miota ide valaszoltam.
1. Akivel egy reszlegen dolgozok sokadjara ugy viselkedett, ami elfogadhatatlan. Ordibalt velem, megprobalt visszazavarni a masik reszlegre, ahol elotte voltam, es csak annyit kiabalt(!), hogy mennek vissza, es "no,no,no", mert semmit nem beszelni angolt. A konyhafonok felettese helyre tette, es eztan semmire nem valaszolt se igent, se nemet.
Idahivtam a GM-et, hazudott arrol, hogy en mit csinaltam az o senki nem erti nyelven. Aztan bejott a konyhafonok is, es semmin nem valtoztatott. Nem szolt hozzam, es itt igy tenyleg nem lehett dolgozni.
Amig elementem feltolteni, en megmondtam, hogy hazamagyek, mert en dolgozni jottem, nem a dedoban szinhazasat jatszani.
kB. 10-kor azt mondtak, hazamehetek, 11-ig, az eredeti beosztas alapjan kifizetnek, a masik csaj majd bezarja a kupijat, es majd beszelek vele.
Volt mostanaban forum kiallhatatlanokrol es "arulkodasrol". Szerintem vastagon igazam van.
Arrol is, hogyha egy elvileg kozepvezeto nem all ki, menj feljebb.
Ma a kitchen porterunkkel tuztem ossze, mert szepen megkertem haromszor kapcsolja ki azt a zenet, amit nem birok elviselni. ketszer levette a hangerot. Megkerdezem, hogy erted-e a amit mondok? Es nem tudja KP-kent mi a kes, villa, tanyer, de azt el tudja mondani, hogy "idont care".
Mikor jott a sous chef elmondtam, mi a baj, es nem reagalt, ami nagyon amator dolog, foleg, hogy nekem olyat mondott egy bo hete, ne hallgassak zenet, mert masok azt fogjak gondolni, a telefonodon bszakodsz folyton, es gatolhat a fokuszalasban.
Nekem annyit mondtak, ha valakivel ilyen baj van, ne konfrontalodjak, ami eddig sem volt jellemzo. De volt az a pillanat, hogy tobbedjere kiabal alaptalanul.
Es akarmilyen ovodas modszer, fogok is futni, nem fog a kis Roman klikkjuk kifurni. Meg egyelore en a cegnak jobban kellek, mint nekem ok.
Persze.. mindig mással vagyok beosztva, egy adott munkára, úgy meg inkább hallgat az ember. Vagy maximum az időjárás a téma.
Remélem azt nem lehet kiforgatni.
Nagyon jó lenne olyan csapatban dolgozni, ahol nem ilyenek.
Tudom én, hogy az őszinteség is vékony jég, de biztos vagyok benne, hogy van középút.
Ahol nincs áskálódás, kétszínűség.
Sok kétszínű ember van és ez szerintem nemtől független.
A szemünkben bájolognak, majd a hátunk mögött lehúznak. Azt mondják, hogy szeretik az őszinteséget, közben meg pont olyan hazugságokat akarnak hallani, amilyenek ők.
Szerencsére a mi csapatunk nem ilyen...
"Fiatal vagy" egy szar teambem.
Egy dolog legyen a szemed elott:a fizetesed es a munkakoral adott. A teljesitmenyem a tied.
Nem. De tudod, hogy aki nem ilyen, azt alapból 'kivetik' maguk közül.
Igazából nem is vágyok 'közéjük tartozni', de így meg szerintük én vagyok a furcsa. Pedig nem folyok bele, sőt, ha nekem kezdi el szapulni egyik a másikat, leállítom: nem érdekel.
Innentől van egy közös kiutált, miközben egymást is utálják.
Micsoda miliő... 😕😵💫
Találkoztam már ilyennel is, olyannal is. Én sem bírom. Mindig az jut eszembe: rólam vajon mit mond a hátam mögött?
A kedvencem, amikor a kolléganőnek csörgött a mobilja, és elkezdett zsörtölődni: "-Miért hív ez a hülye, mit akar már, miért nem tud békén hagyni? - majd felvette, és belebazsalygott: - Szia, mi újság? Hogy vagy?"
Erre a főnökünk mosolyogva megjegyezte: "Te jó ég, mit mondhat, amikor én hívom?" xD
Biztos, hogy valami furcsa szemléletem lehet, de én nagyon nem tudom kezelni a munkahelyi képmutatást, kétszínűséget és női hazugságokat.
Amikor ugyanazon nők, akik elhordják egymást minden szarnak, utána ölelkeznek, puszilkóznak, hát ettől hidegrázást kapok.
Nem azt várom, hogy örökharag legyen, de ez a két véglet, hát ez röhejes.
Miért jó ez? És a nők szinte mindenhol ilyenek.
A hazudozást meg végképp tátott szájjal 'csodálom'.
Amikor fúrják egymást félőrült módon, aztán a legjobb barátok.
WTF????
További ajánlott fórumok:
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Hogyan tarthatnám titokban, hogy ne kerüljön a munkahelyembe?
- Örülnétek, ha a munkahelyetekre egy csokor rózsát küldene nektek valaki?
- Más munkahely is ilyen lehúzós mint a CBA?
- Hány órát dolgoztál ma? (a munkahelyeden)