Kétszer sült oldalas recept


1 kg oldalas
1 dl olaj
2 alma
1 narancs leve
1/2 citrom leve
1 kis kanál ketchup
2 dkg vaj
1 kis kanál mustár
só, bors
1,5 dl bor
A Kétszer sült oldalas elkészítési módja:
Az oldalast sózzuk, borsozzuk, kevés olajon mindkét oldalát megsütjük. Majd a bort aláöntve kuktában puhára pároljuk. Lecsontozzuk és tűzálló tálra tesszük. Az almát cikkekre vágjuk, vajon szétpároljuk hozzáadjuk a pecsenyelét, gyümölcsleveket, mustárt és ketchupot, majd az oldalasra kenjük és sütőben megsütjük.
Krumplipürével szoktam tálalni.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 'szti, 2006. dec. 14. 10:41
A kétszer sült oldalas elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.