Kétségbeesett emberek lehúzása, avagy tényleg működik a szerelmi mágia? (beszélgetés)
Aki próbálta, megosztana "sikersztorit" vagy kudarcot?
Priviben is szívesen fogadom. Érdekel a téma.
aki valóban tudott segíteni? az te magad vagy a jósnő, s magadat ajánlod!
Szerintem ez hülyeség. Meg nehogy már engem szabályozni akarjon a szabad akaratomba. Undorító az ilyen! Mindenki had döntse el kit akar kit szeret kit nem. Ennyit a mágia baromsagrol.
Hogy mersz bárkit balekozni ? csak mert te csak a szemednek hiszel?
Hehe!
Fogynak a balekok, bár mindig lesznek újak azért...
Szerintem is. Habár volt hogy nekem is be jöttek jóslások. Az ilyen mágia.. egyéb nem hiszek benne.. szívemből szóltál.
" A kérdés
Mi a véleményetek Julian Tara-ról? Jósolt már itt valakinek?
2010. máj. 27. 20:11 Privát üzenet "
Több Tara van, vagy időnként új nevet vesz fel?
Ja hogy nem ez az első? Lehet Tara megbabonázta. :)
Tegnap törölték a reklámjaidat, észrevetted?
A szabad akarat elleni "vétek" szerintem...
Sokáig nem hittem benne, de mikor a bőrömön tapasztaltam a rontás hatását az szűrnyű volt.
Tényleg hisznek ezért nem röhögtem hangosan. Bár felesleges volt tapintatoskodnom...
A röhej az az, hogy szerencsétlenek hisznek benne. Mikor annak a démonnak áldoznak, mágián kerezstül, aki okozza náluk a szerelmi csődöket:D Szóval, egy tragikomédia az egész:)
Állítólag vmi szerelmi rontást vettek le róla és a piros madzag védi meg vagy micsoda. De azt is meg kell újítani...Szóval fogyóeszköz üzlet
Az védekezésre van nekik, és is nevettem mikor megláttam(mitől is védekezik? mikor neki szolgál?):D
Van egy réteg akinek van rá pénze így van rá iparág is. Kereslet-kínálat. üzlet. Amúgy baromság szerintem. Piros madzag a csuklón jó pénzért voltam olyan marha rendes hogy nem röhögtem hangosan mikor megláttam ismerősön...
Ha ettől könnyebb az illetőnek miért ne? Senkit sem löknek be egy varázslóhoz.
Baromság az egész mágia!!
Igazad van!Remélem,minél kevesebbet élnek meg ezek a kikényszeített "kapcsolatok/szerelmek"
És az adott férfi,hamar megvilágosodik!
Arra lennék kíváncsi,hogy azok,akik helyeslik ezt a fajta "partnerkeresést",mit szólnának ahhoz,ha egy csalódott nő ilyen taktikával szerezné meg a drága kicsi fiacskáját?
Nos, nehéz összehasonlítani...De ne gondold, hogy azok az idők elmúltak!És akkor még nem is szóltam a gyermekekről, akik úgy születnek meg, hogy eszközként használták őket! Hiába...a nők sok mindenre képesek egy ffi-ért. DE. Mindenki vigyázzon mit kíván, mert még megkapja! "Több könny hullott a meghallgatott imák miatt, mint azok miatt, melyek soha nem találtak meghallgatásra." (Avilai Szent Teréz).És nem vagyok bigott semmilyen tekintetben.Ami az eredeti témát illeti: egy szerelmes nő sok mindenre képes lehet és ehhez van szolgáltató ipar. Pont. Nekem ez a véleményem. Morális? Amorális? Nem tudom, hogy az ilyetén létrejött kapcsolatok mennyi időt élnek meg. Erről senki nem fog beszélni.))
Az megint más,amiről írsz!Azok az idők már réges-régen elmúltak,amikor egy nő volt olyan butuska,hogy azt hitte,hogy egy gyerekkel meg lehet fogni egy férfit!Mellesleg,ha valaki kefélget és nem akar utódot ebből a kapcsolatból,akkor van számtalan védekezési mód!
Ez a mágiás dolog,durvábbnak tartom...
Elnézést, telefonról írok és néha gonoszkodik! Tudok helyesen írni, csak szoknom kell az új "okoskát".
Eldurvult volna?Nem hinném..
Amikor elindítottam a topicot, nem gondoltam volna, hogy a hangnem eldurvul. Több hirdetés bukkant fel spontán az interneten és ez késztetett gondolkodásra, Veletek, közösen. Nos, ami van lejjebbet illeti: pl. pozitív terhességi tesztet dugni a ffi orra alá és így állítani kész tények elé. Garantált 18 évi "mágia" és akkor ebben az egyetemi, főiskolai évek ég nincsenek benne. (Gyerektartás). Ha házassággal végződik a dolog,hát akkor azt kell hogy mondjam: több párt ismerek, akik így mentek az anyakönyvvezető elé. Minden volt, van azokon a házasságokon, csak áldás nincs.
További ajánlott fórumok: