Két vagy többgyermekes anyukák, ti hogy oldjátok meg a napi dolgokat segítség nélkül? (tudásbázis)
Nem ördöngősség, hidd el :)
Ha még nem nagycsoportos a nagyobb, a dokival megbeszélve a hideg időszakra "kiveheted az oviból"
Nagycsoportban már nem igazán, mert az kb az iskola-előkészítő.
Tudod, csak határozott legyél, mert ak nincs hiszti (általában)
:D
Nekem sosem okozott gondot,h több gyerekkel kell mennem mindenhova.Sőt,én nem szerettem sose nélkülük menni. Apa már nem kezelte ilyen jól a helyzetet, ő kapta is a hisztiket ha pl boltba magával vitte vmelyiket :)
Köszi:)
Arra gondoltam, hogy pl itt lesz a két hetes csecsemő, kinn esik a hó...hideg van, és mivel nincs kire hagyni a babát ezért vinnem kell magammal mindenhová...És hát mint tudjuk az első hat hétben..télen....no meg utána is...
Én is húztam magammal őket mindenhová :)
Nem olyan vészes:)
Sziasztok :)
5 gyerek, segítség csak most, az utsónál van: a tesói :)
Többgyermekes:)
Bocsi:)
Ti hogy oldjátok/oldottátok meg segítség nélkül!!!pl azt, hogy ha megszületett a kicsi akkor a nagyobbat pl oviba vagy bölcsibe kellett vinni! Itt arra gondolok, hogy ha tél van akkor viszed a picit is magaddal?
Mert hát nem hiányozhat a nagy az oviból.....
És segítség: SEMMI!! Se tesó, sem nagyi, nagypapa...senki....
További ajánlott fórumok:
- Többgyermekes anyukák! Ti mit dolgoztok és mégis hogyan oldjátok meg 2-3-4 gyerkőc mellett?
- Hogyan oldjátok meg a pénzügyi dolgokat (rezsi, kaja...), ha csak együtt éltek?
- Anyukák több műszakos munkarendben! Hogy oldjátok meg?
- Kisgyerekes anyukák, hogy oldjátok meg a BKV-val való közlekedést?
- Kisgyermekes anyukák, hogyan oldjátok meg a randira járást?:)
- Kisgyermekes, eü-ben dolgozó anyukák! Hogyan oldjátok meg gyermeketek "elhelyezését"?