Kisgyermekes anyukák, hogyan oldjátok meg a randira járást?:) (tudásbázis)
Randizás jellegétől is függ...Ha nagyon ismerkedős tipus lettem volna és pasizgatok randizgatok akkor valószínű nem szerettem volna hogy mindegyiket ismerje a gyerekem ...
Igazából az első komoly pasimhoz hozzámentem később,tehát nem volt törés a gyereknek...bölcsis lett ahogy az apája elköltözött tőlünk,először az uj párommal munka után találkoztam addig bölcsi után apukám vigyázott a kicsire egyébként is míg haza nem értem heti két nap...a pasi hazavitt,hát behívtam spontán úgyhogy találkozott is a gyerkőcömmel....eztán nem randizgattunk hanem jött hozzánk munka után ,amikor elaludt a gyerek mienk volt az éjszaka:) ha valahová mentünk akkor vagy akkor ha a kicsi az apájánál volt vagy pedig együtt mind de legtöbbször otthon voltunk nálam...szóval ez nem olyan eljárós randizgatás volt csak olyan öreges otthonülős de nekünk jó volt:)
Megoldható, de csak akkor, ha a 'felek' közel laknak egymáshoz.:)
Egyébként az ember babysitter-re kereshet:)
Ez azért már egészen más, hogy gyerkőce van az embernek, hiszen amikor egyedül van, akkor és oda megy, ahová akar. (na meg persze addig marad amíg akar:D)
Sokan elítélnek, de én még kihagyom a gyermekemet a kapcsolatból. Nem vagyok egy ágról-ágra ugróló "veréb", de úgy gondolom, hogy akkor fog a párom, és a kislányom találkozni, ha igazán komoly lesz a dolog, bár tény, hogy már elég rég együtt vagyunk a párommal.
Csak nem akarom a lányom összezavarni, hogy anya 'ma' ezzel, holnap meg 'azzal'.
Én mindenhova viszem magammal a 15 hónapos kislányom. Sőt van, hogy a férfi kéri. Persze hozzáteszem én csak ismerkedek.
Tegnap is pl Balatonon voltunk és jól érzetük magunk így is. Gyerek úszógumiba és már is meg volt oldva a dolog.
Bár legközelebb szeretném, ha ő itthon maradna és csak ketten mennénk el egy napra.
További ajánlott fórumok:
- Többgyermekes anyukák! Ti mit dolgoztok és mégis hogyan oldjátok meg 2-3-4 gyerkőc mellett?
- Két vagy többgyermekes anyukák, ti hogy oldjátok meg a napi dolgokat segítség nélkül?
- Anyukák több műszakos munkarendben! Hogy oldjátok meg?
- Békéscsabai kisgyermekes anyukák
- Kispesti kisgyermekes/várandós anyukák
- Mennyi az átlagos mennyiségű ruha egy óvodáskorú gyermeknek? Kisgyermekes anyukák?