Kisgyermekes, eü-ben dolgozó anyukák! Hogyan oldjátok meg gyermeketek "elhelyezését"? (tudásbázis)
Szia!
Én 12 órázom eü.-ben, apa is eü.-ben dolgozik, de Ő 7-15 óráig + ötöt ügyel egy hónapban, tehát csak másnap reggel ér haza... Segítségünk senki nincs, de meg tudjuk oldani, ha nehezen is. Eddig az én beosztásom volt kész előbb, ahhoz igazodott apa. Ő nem ügyelhet, se mikor nappalos, se mikor éjszakás vagyok...
NAGYON NEHÉZ!!!
Sokat nem kell itthon lennünk együtt, ritkaságszámba megy egy-egy hétvége is, ha mind a ketten itthon vagyunk.
Kisfiam 3,5 éves, sajnos semmi rendszer nincs az életében ilyen szempontból.
Viszont én szeretem a 12 órás műszakbeosztást (11 éve itt és így dolgozom), mert sok a szabadnap. Se gy műszakban, se háromban nem szeretnék dolgozni!!!
Tehát nálunk, ha én nappalos vagyok, akkor Apa hozza-viszi a kicsit, még jó, hogy így meg tudjuk oldani.
Hááát, ahol apa is sokáig dolgozik és nincs nagyszülő, ott nem tudom mi van?
Nálatok ez gond?
Üdv.: Dóri
További ajánlott fórumok:
- Nevel valaki halmozottan sérült gyermeket?
- Pajzsmirigy alulműködéssel lehet-e gyermeket vállalni?
- SpermaJOGOK, avagy a férfiak is dönthessenek, akarnak e gyermeket!
- Mennyi idős korában kell a kisgyermeket átszoktatni a rácsos kiságyból a gyerekheverőre? És hogyan?
- Egy védőnő milyen gyakorisággal köteles látogatni a kisgyermeket az otthonában?
- Milyen állami támogatásra vagy kedvezményre vagyok jogosult, két kisgyermeket egyedül nevelő édesanyaként?