Két szülés/szoptatás után támogatja e a TB a mellkisebbítést? (tudásbázis)
ja nekem is kb 500 ezer alsó hangon, de lehet az 600 ezer vagy 700 is.
sajna:(((
és nekem meg esélyem sincs hogy támogassák, hisz hogy úgy mondjam "luxus" a szilikon, meg lehet nélküle lenni.
világ életemben kicsi melleim voltak, nem volt vele bajom, csak most megereszkedett az a kicsi is és tényleg csoffadt:)))
nem szebb mint egy nagy lógó cici, meg akarom csináltani én is már vagy fél éve de nagyon sokba kerül a szilikon.sajna mindig elkezdek rá gyűjteni aztán jön egy váratlan kiadás és annyi neki. majd ha nyerek a lottón:DDd
jó neked hogy kisebbiteni akarod, én meg pont fordítva:))
két gyerek után és kétszer másfél évnyi ciczés után ott lóg csoffadtan,adj egy kicsit nekem:DDD
Köszi a hasplasztikás válaszokat.
A topicindítótól meg bocsi, hogy bekavartam.
oké nem gond.
de miért szeretnél mellkissebbítést?már bocsi hogy belevau..
ácsi csajék :DDDDD
én egy szóval sem mondtam hogy ne költse el a pénzét:))
csak annyit hogy menjen a TB-hez:))
csak hogy ne legyen félreértés, részemről mindenki azt tesz amit akar csak ötletet adtam.
a pénzköltős az alattam levő 13 hsz. írója volt
Csajok hogy tisztázzuk a dolgot egy fiam és egy lányom van, tehát 2 gyerekem van.
Mellplasztikáról kérdeztem, és nem hasplasztikáról.
És had tudjam már eldönteni hogy mire költöm a pénzem.
Köszönöm!
én a helyedben megkérdezném a TB-t.mert ők jobban tudják.
van itt hasplasztikás fórum, ott is csak a sötétbe tapogatózás megy. szerintem ilyen esetekben jobb ha az illetékes szervet kérdezed.
már bocs
Szia!
Van itt külön hasplasztikás topik. Ott biztos jól informáltak a lányok, képek is vannak. Én csak mellkisebbítés témában tudok hozzászólni a dolgokhoz.
További ajánlott fórumok:
- Ti támogatjátok anyagilag a gyermekeitek életkezdését? Ha nem, akkor miért nem?
- Ezt persze nem támogatja a TB!
- Ti is utáljátok amikor munkahelyen szövetkeznek és egymást támogatják, ha baj van?
- Az exem nem támogatja a gyerekét sehogy, mit tegyek?
- Ha gimnáziumba esti képzésre (érettségi) járok, akkor a munkaügyi központ elképzelhető, hogy támogatja valamilyen formában?
- 2 gyerek után a lombikot támogatja-e az OEP?