2 gyerek után a lombikot támogatja-e az OEP? (tudásbázis)
Hát,akkor hajrá!
Sok sikert!
Felhívtam a BMC-t és azt mondták, hogy mehet TB-re! Nem fejtették ki részletesen, de az a lényeg. hogy akkor nem kell fizetnünk kemény pénzeket a fagyibaba-beültetésért.
Köszi a válaszokat még1X!
Szia!
Nincs jelentősége a gyermekek számának, hiszen maga a lombik kezelés a támogatott, függetlenül a gyermekek számától. A két lehetőséget még mindenképpen felhasználhatod.
Köszönöm a hsz-kat és a gólyákat :)Ha megtudok vmi konkrétumot, megosztom veletek!
Szép napot mindenkienk!
Hát,igen,ebben igazad van.
Sok boldogságot a kisfiaddal!
Szia Andrea!
És ha én 3 vagy 4 gyermeket szeretnék,akkor megfosztanak ettől a lehetőségtől?Ismétlem,én már nem akarok több babát,de érdekel a téma.
Hát,ezek a jelek,csak ilyen kis kedvességek.Küldjük hozzád a gólyát. :-)
Biztos segítenek.Én Kaális voltam Szegeden.
Szia Erika,
én a BMC-be jártam, ott "kaptam" a babáimat :)
Persze, fel fogom őket hívni, csak nem akarom zavarni őket ezzel, mert úgyis annyi dolguk van, de jövő héten meg fogom kérdezni.
Kaptam ilyen gólyás jeleket, az mit jelent? Mármint értem a gólyát, csak nem tudom, mire jó egy jel?
Köszi, jelentkezni fogok! És azért várom a további hsz-kat!
Szia!
Én biztosat ugyan nem tudok,de szerintem,ha van 2 lehetőségetek még,akkor az ugyanúgy ingyenes kellene,hogy legyen,függetlenül attól,hogy van már két gyerkőc.
Egyébként meg szerintem,ha felhívod a Kaálit,(gondolom,neked is ott csinálták az előzőeket)akkor ott biztos segítenek.
Ugyan.én már több lombikot nem vállalok,de azért figyelemmel kísérem a fórumot,mert kíváncsi vagyok.
ÉS természetesen sok sikert kívánok!
Sziasztok,
Sziasztok,
arra lennék kíváncsi, hátha vki tudja, hogy 2 gyerek (ők is lombik)után még számít-e, hogy az 5 OEP finanszírozott lombikból van még 2 lehetőségünk vagy mindenképp fizetős a többi akció? (Konkrétan fagyibaba beültetésre gondolok.)
Vagy hogy hol lehet ennek utánanézni.
Köszi előre is!
További ajánlott fórumok:
- Régebben egy középkorú nő 2-3 gyerek után nem hízott el, most meg a tizen-huszonéves lányok úgy néznek ki, mint a disznó!
- Teljesen összetört a párom lelkileg 7év és 1gyerek után...Adjatok tanácsot..
- Szerintetek 2 vetélés után és 3 egészséges gyerek mellett normális dolog-e baba után vágyni? Lehet -e segíteni a terhesség megtartását?
- Két szülés/szoptatás után támogatja e a TB a mellkisebbítést?
- Az exem nem támogatja a gyerekét sehogy, mit tegyek?
- Lombikot csak 6 inszem után csinálnak? Vagy van lehetőség előbb is?