Lombikot csak 6 inszem után csinálnak? Vagy van lehetőség előbb is? (tudásbázis)
Szia!
Nekem méhenkívüli terhesség miatt ki kellett venni az egyik petevezetőm.
Mi utána Debrecenbe jártunk a Kaáli-ba.' inszeminációm volt.Utána mehettünk volna lombikra.
De nem kellett.:):):):)
Szerintem,vagyis ahogy a doki beszélt,nem kötelező az inszemináció!
Fel a fejjel,jönni fog az a kis csöppség!:):):)
Sziasztok!
Nekem egyetlen egy inszemem sem volt, mert azonnal ajánlották az ISCI-t. Általában a férfi sperma minôsége befolyásolja, hogy kiknek kell végigmenni rajta. Valakiknél a harmadik után a doki belátja, hogy érdemesebb a lombik. Sajnos nekünk nagyon rossz eredményünk volt.
Szia babus!
Képzeld, még csak most fogunk menni a lombikra a következő ciklusban.
Megvannak a receptjeim, ha megjön kezdhetem a szurikat, kb augusztus elején...
Olvasgatom a naplódat, meg másokét is, csak nem nagyon van időm írogatni, a saját naplómban írom le mi történik velem.
Láttam, Te most otthon pihizel. Szorítok, hogy sikerüljön Neked is! Era táblája szépen színesedik szerencsére!
Üdv!
s700
Most voltam vissza az andrológiára, ahol megkérdeztem kell-e 6 inszemet várnunk és azt mondta a doki, hogy szeretne még egy inszem eredményt látni, ha nem sikerül egy méh tükrözés és utána lehet a lombik, mivel 35 elmúltam, ezért nem kell 6-ot várnunk...
Szóval még idén lehet majd lombikozni....
Most egy erősebb szurit írt fel a fostimol helyett, meg 5 helyett most 7-et kell beadnom majd.
Meglátjuk. Jövő héten fog megjönni, aztán lehet számolgatni.
Máskor nem várom, hogy mejöjjön, de most igen!
Szia!
"Sajnos" nálunk ilyenek nem állnak fenn. Férjemnek teljesen jók az eredményei, nekem pedig 1 éve volt átjárhatósági vizsgálatom, meg laparoszkóppal meg is néztek mindent és minden rendben volt.
"csak" a PCOS van, meg a 35 év.....
Szia!
Nem. Ha az eredményetek azt indokolja, akkor nem kell inszem, rögtön jöhet a lombik. Pl. ha nagyon rossz a spermakép, vagy el van záródva mindkét petevezeték.
Szia babus!
Köszi a válaszokat!
Én is elmúltam 35. Akkor ezek szerint van esélyem rá? Bár nekem nem endometrozisom van, hanem PCOS. 1 éve volt laparoszkopiám és fél-1 évet josoltak, hogy visszanonek a cisztáim...
Kedden megyünk vissza az andrologiára konzultáciora, meg elkérném a recepteket, amiket adnak 1-3 napon, csakhogy munkámbol nehezen tudok elszabadulni. Kiváncsi vagyok mit mond majd a doki....
Sziasztok!
Nekem edig 2 nszemem volt és nem nagyon hiszek benne.
Az érdekelne, hogy ki hogyan került be a lombikprogramba?
Esetleg Pécsett tudtok-e valakit, akihez fordulhatnék, hogy bejuthassunk? Vagy menjünk Pestre fizetősbe inkább???
Olyant keresek, ahol valóban foglalkoznak is az emberrel!
További ajánlott fórumok:
- Mit csinálnak most a családod tagjai?
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- Szállodák, panziók, egyébb szállás lehetőségek
- Internetes ismerkedési lehetőségek...?
- Egy ismerősöm furcsa módon szeretne szülővé válni, milyen lehetőségei vannak?
- Miskolcon lombikot vagy inszeminciót végeznek?