Ha gimnáziumba esti képzésre (érettségi) járok, akkor a munkaügyi központ elképzelhető, hogy támogatja valamilyen formában? (tudásbázis kérdés)
hát ja majd mondok valamit neki...
mindig csesztet valami hülyeséggel pffff
anyósom okoskodott....
hát hogy a buszt hátha fizetik blabla de így ha diák igazolvány van az más tészta..
a tandíjat meg úgyis ki kell fizetni..szóval...
Amúgy egyet értek aidababával.
De milyen támogatásra gondolsz??
de egyébként szerintem jelentkezz egy tanfolyamra és ha felvesznek és abban a városban van, ahol a gimi, akkor kapsz 90 %-os utazási támogatást
és meg is oldottad a problémát
na ez az.ÉN is így gondolom.
Ezért nem is hívtam még fel..
jártam egy bizonyos suliba esti képzésre és kiiratkoztam különböző okok miatt....
Most van egy másik suli ahol Kérelmet kell beadni hogy oda járhassak amit a "vezetőség"bírál el..
20km-re van...
Anyósom találta ki hogy addig ne adjam be a kérelmet amíg a munkaügyi központtal nem beszélek mert szerinte biztos támogatják..
Ezért kérdeztem itt hogy ki mit tud erről mert potyára nem szeretném felhívni..
megnéztem az afsz.hu-t de nekem nem adja be a listát:S mindegy ezt amúgy is személyesen kéne..
a diák igazolvány jár esti képzés esetén is?
aha pont ettől tartottam...
érettségit adó képzést is "szervez" a munkaügyi központ vajon?
a támogatott képzések listáját megtalálod az afsz.hu-n (állítólag hetente frissítik)
amúgy meg kérj diákigazolványt, arra lehet, hogy van utazási kedvezmény
azzal nem megyek sokra hogy el tudod képzelni de köszi:)
konkrétan érdekelne hogy volt e valaki ilyen helyzetben...
sziasztok
Lenne egy kérdésem remélem valaki tud válaszolni rá..
Ha egy bizonyos gimnáziumba esti képzésre(érettségi)járok akkor a munkaügyi központ elképzelhető hogy támogatja valamilyen formában?(pl busz költség ) vagy csak azokat a képzéseket támogatja amit a munkaügyi központ által végzek el??
További ajánlott fórumok:
- Szülni valamilyen autoimmun betegséggel
- Kaphat egy barátom valamilyen állami támogatást?
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Szerintetek szégyen, ha valakinek nincs érettségije?
- Van valamilyen fóbiád, iszonyod, undorod?
- Aki 2006-ban érettségizett és most akar felvételizni főiskolára kell valamilyen szintvizsgát vagy ilyesmit tennie?