Két missed ab. után újra pozitív a teszt (beszélgetés)
Szia!
Megkaptad karácsonyra a várva várt két csíkot? Remélem igen. Ha mégse bíztatnálak, nem szabad feladni. A történetem kísértetiesen hasonlít a tiédre. 2007. márciusában volt missed ab.-om. A 12 hetes UH-n derült ki, hogy a babánk meghalt 9 hetesen. A következő babát júniusban veszítettük el 6 hetetsen. Mivel már van egy 4 éves kislányom, úgy döntöttünk nem próbáljuk újra. Védekeztünk. de a Jóisten másképp gondolta. Most 17 hetes boldog kismama vagyok.
Nagyon szorítok.
Sajnálom ami veled történt:(((
De nekem, ez egy pillanat volt. Egyszercsak éreztem hogy folyik valami, és amikor megláttam hogy vér.... És most lezajlik napok alatt "magától"???? Mármint a petezsákom távozása?
Szia!
Sajnos még nincs kisbabám, pedig már nagyon szeretnék, az évek meg csak úgy repülnek el a fejem fölött:(
Június 6-án, és aug. végén voltak a vetéléseim. Az elsőnél a 12 hetes uh-on vették észre, hogy már nem dobog a kicsi szíve, a második baba még 6 hetes korában ment el. Nehezen dolgoztam fel, talán még most sem vagyok túl rajta igazán, de köszi, ha szorítasz értem.
Azt hiszem egy + teszt lenne életem legszebb karácsonyi ajándéka.
szia én biztos hogy szorítani fogok, és kívánom neked hgoy pozítiv legyen a teszt.
mikor voltak a vetélések?
hányadik héten?
van már gyerköcötök?
Sziasztok!
Ebben az évben sajnos 2 vetélésem volt, az egyik ebből missed ab-al végződött. Most várakozásban vagyok. Várok arra, hogy ne jöjjön meg, és ha minden ok, akkor pont 24-én fogom megcsinálni a tesztet, és a fa alá tehetem:)
Szorítsatok értem, hogy sikerüljön!!
Köszi!
Hát igazából semmit nem mondott az orvos,csak azt ,h ennek rengeteg oka lehet... 6napja volt egy missed ab. -om. Pedig minden olyan jól indult, azonnal teherbe estem és az első 7 hét minden probléma nélkül telt. Aztán elkezdtem görcsölni és vérezni. Persze azonnal szaladtunk a kórházba, de ott csak azt mondták, h pihengessek. 3nap múlva viszont már nemvolt szív hangja a kicsinek. :( Sajnos éreztem, mert borzasztó fájásaim voltak előző este. Ugyhogy 8hetesen kaparással kivették belőlem a babámat. . . Nagyon nehéz feldolgozni, de én azzal vígasztalom magamat, h jobb így. Nem lett volna egészséges, ha ki is tudtam volna hordani. Soha nem fogom elfelejteni (az első terhességem volt) de túl kell lépni. :(
Gratulálok a 2babádhoz! És nagyon sok szerencsét, erőt kívánok a harmadikhoz!:)
És neked se tudnak semmit mondani az orvosok,h mitől volt ilyen sok vetélésed?
szia ugyanabban a cipőben járunk
én is két vetélésen vagyok túl, mind a kettő az 5. héten halt el
most léptem az 5. hétbe.
én is nagoyn izgulok azért is jelntkeztem be dokihoz mert a másik ettőnél ilyenkor már letszott a hematoma, ilyenkor már tudtuk hogy műtét lesz a vége
de msot bizakodok mert semmi tünetem nincs a másik kettőnél volt
mit mondott a doki mi volt a baj, mert nekünk nem tudott mondani semmit.
örülök neki hogy ennyire várod a következő időpontot mikor próbálkozhattok, biztos sikerülni fog, azt tudom hgoy nyugalom kell hozzá hogy sikerüljön és nem szabad izgulni
nem az első ha mindenki beleszámolok akkor már a hatodik
az első babónk megszületett ő most 3.5 éves
a második spontán vetélés
a harmadik megszületett ő két éves
a negyedik missed ab.
az ötödik missed ab.
a haatodik pedig most van velünk
Szia!
Nekem 2007 nov.-ben és idén márc-ban volt missed ab.-om.A másodiknál én is éreztem hogy sajnos rosszul fog végződni.De júniusban ismét a teszten két csík volt és akkor éreztem hogy a picibaba velünk akar maradni.És ha te is érzed hogy minden ok. akkor az úgy is lesz!!Izgulni úgy is fogsz,de az nem félelemmel teli lesz!Sok boldogságot a kis babához!
köszönöm a biztatást most nagy szükségem van rá, holnap megyek dokihoz (igaz hogy mégy csak 4 hetes a babó) remélem nem mond semi rosszat, mert ilyenkor már monfani szokta hogy hát igen ott egy hematóma 1 hét múlva jöjjön visssza.......
hát ettől félek
Nagyon szorítok, és látom jó helye lesz a babónak.
Csak jó dolgokra gondolj! Minden rendben lesz!
Szurkolok!
ne izgulj!!! Az a legfontosabb, hogy NE IZGULJ!
:))) EZ JÓÓÓ!!!!
május 9.-én volt a második mised ab-om az első éppen eegy éve karacsony előtt.
most ismét pozitiv a teszt de nem tudom mi lesz , a másodiknál valhogy megéreztem hgoy baj lesz de most jól vagyok és nem izgulok, és ezért vagyok ideges, (tudom hgoy össze vissza beszélek mindenet de.........)
na de most az alényeg hogy 4 hetes a babó a teszt még alig látható pozitív.
További ajánlott fórumok:
- Pozitív terhességi teszt után mikor kell/érdemes orvoshoz menni?
- Pozitív terhesteszt előtt és után
- 4 pozitív teszt után, hogy nem lát a doki semmit UH-on?Segítsetek!
- Mikor menjünk orvoshoz pozitív teszt után?
- Pozitív terhességi teszt után mikor érdemes először felkeresni az orvost?
- 5 pozitív teszt után most most 3 másfajta negatív, de tüneteim van nak, mi a véleményetek?