Késik, de vérzik az orrom (beszélgetés)
Igen,a teszt...Nagyon szeretnék tesztelni,csak van egy pár gondom ezzel.
1.Egy olyan kis faluban élek,ahol gyógyszertár nincs.Az orvos kiküldi a gyógyszert a betegeknek a rendelés után.
2.Kisfiam oviban van,én viszem,én hozom,a köztes időben nem tudok bemenni a városba,mert olyan rossz a busz közlekedés.(reggel 6kor kellene a busszal elmennem,és délután 3-ra érnék haza.
Ha meg megkérek valakit,hogy hozzon,akkor holnapra az egész falu tudja.
A férjem most indult haza,meg kértem,hogy hozzon,aztán vagy hoz vagy nem.(3 éve próbálkozunk,mondanom sem kell a sok tesztet.Érthető módon nem akar hozni.sajnos ő túl gyorsan beleéli magát.
Köszönöm a választ mindenkinek!Ha hoz tesztet megcsinálom,és leírom az eredményt!:)
nekem naponta többször is eleredt az orrom vére, amikor a második gyermekemet vártam (főleg az elején), pedig addig életemben csak párszor volt rá példa.
szóval nem lehetetlen az összefüggés, de a hőség is okozhatta.
most jön a tuti tanács: tesztelj :)
drukkolok és jó egészséget!
Szerintem nincs összefüggés orrvérzés és menstruáció között :)
Ilyen melegben ingadozik az ember vérnyomása, előfordulhat orrvérzés!
17.-én kellett volna megjönnie.Általában rendszeres,ám néha késik 1-2 napot.17.-én elkezdett vérezni az orrom.és 3-4 napig naponta többször is vérzett.Lehet összefüggésben a kettő?
(az első terhességemnél is volt,hogy vérzett az orrom,de nem ilyen módon.Most próbálkozunk a második babával.)
További ajánlott fórumok:
- A lányom szája aftás. Normális dolog, hogy be van gyulladva a fogínye és néha még vérzik is?
- Felrepedt a kislányom feje, de már nem vérzik.Szerintetek nézessem meg dokival?
- A gyerek belenyúlt a szemembe és vérzik
- Nehéz székelés után még 3 órával is fáj és ha meg törlöm, kicsit vérzik a végbelem. Kicsit megijedtem. Neked volt már ilyen?
- 30 hetes terhes vagyok, rengetegszer vérzik az orrom!Mit tehetnék ellene?
- Már egy órája vérzik az orrom, mit tegyek?