Késik a mensesem, de nincsenek tüneteim. (beszélgetés)
szia!
Merre lax? Én tudok ajánlani egyet, ha budapesti vagy.
Már két hete semmi! Sajnos nem vagyok kismama :(
Két tesztet is csináltam, mind a kettő negatív lett.
Időpontot csak április közepére tudnak adni, megkérdeztem, mi a helyzet a sürgős esettel. Azt felelték, hogy csak az indokolatlan vérzés és a terhesség számít annak. Most a magán rendelőket kutatom, de eddig ott is nagy a zsúfoltság. Akkor most??? Leszarom! Holnap úgyis szabad vagyok, ovi idő alatt elmegyek a rendelésre. Elsírom a panaszom, legfeljebb azt mondják, hogy felejtős a dolog. Csak van olyan magánrendelés, ahol max. 1 héten belül fogadni tudnának!
Kedves Dóra!
Ne haragudj, nem személyeskedésből írom: Nem mindenkinek van annyi ideje mint Neked!
Elnéztem az interaktivitásodat, azért 26703 hozzászólás (plusz az egyebek) után nyilván jobban jártas vagy a fórumozásban, mint mások.
Kicsit lehetnél elnézőbb a kevesebbet fórumozókkal szemben. :)
na az lehet. Kicsit le vagyok strapálva mostanában :(
Ha gyönyörű, akkor oké :). Nem ismertem a szó eredetét. Nekem a "teher" miatt nem volt szimpi.
KÉshet hormonbajtól, felfázástól is. De ha a controll csík sem jelent meg a teszten akkor vagy rosszul csináltad vagy rossz a teszt. Ha izgulsz keress egy ügyeletes patikát és vegyél egy tesztet.
Terehsségnek nem mindig vannak tünetei.
Szia lami86
Köszi a hozzászólást :) Pakolás közben mondogattam is, "ha van bent valaki akkor nagyon kapaszkodjon"
Megkeresem a neten , melyik az ügyeletes patika. DE lehetséges, hogy a a harmadik babánál ennyire más legyen???
nekem, ciszta miatt
de késhet stressz miatt is.
Kedves Dóra
Diagnózisért az orvos fogok menni (csak, hogy megnyugodj). Arra voltam kíváncsi, hogy késette már v.kinek ennyit, és miért.
Sziasztok
Több, mint egy hete késik a mensesem, de semmilyen terhességi tünetem sincs. Már kétszer voltam "babás" (nem szeretem a terhesség szót, pfúj), de akkor mindig a menses kimaradás előtt gyanús volt a "dolog". Vettem tesztet, de még csak az ellenőrző csík sem jelent meg. Ma zárva van minden, az ünnep miatt nem is tudom, hogy lesz-e gyógyszertár a héten. Nagyon megerőltető fizikai munkát végzek, ezért is fontos lenne tudnom, mi a helyzet! Holnap is megyek dolgozni. 8 órán keresztül pakolok 10-20 kg-okat, raklapokat. Orvoshoz csak 2 héttel későbbre lehet bejelentkezni. Mit csináljak??? Nagyon aggódom! Lehet más oka is a késésnek? Eddig mindig pontos volt.
Köszönöm a segítségeteket :)
További ajánlott fórumok:
- Hoxa tagok, akik már nincsenek köztünk-Miért törli magát innen valaki?
- Ismertek olyan nőt, akinek nincsenek barátnői? Mi az oka szerintetek?
- Szerintetek szégyen, hogy nincsenek megkeresztelve a gyerekeim? Miért lényeges, hogy meg legyenek?
- Miért nincsenek párkapcsolatok?
- Késik a mensesem, vajon terhes lehetek?
- 5 hetes terhes vagyok és nincsenek tüneteim