Kérlek bennetek, imádkozzatok a kislányomért! (beszélgetés)
Orulok, hogy a kislanyod jobban van. Istenn óvjon meg titeket a jovoben minden bajtol, veszedelemtol es betegsegtol. Mert te nagyon hivo no lehetsz ha kéred a lelki segitseget. Segitsenek nektek az angyalok, hogy minnel elobb minden rendben legyen es a kislanyod ujra eletvidam legyenes a barataival jatszhasson.
Puszi: Zita
imádkozni ugyan nem tudok, de örömmel kérek minden földi és égi segítőt, hogy járjon közbe egész családod ügyében.
örülök, hogy jobban van a kicsi,mielőbbi gyógyulást az egész családnak!
Jobban vagyunk , sokkal jobban. Azt hittem elajulok oromombe a tegnap mikkor kijelentette , hogy" anya , de en ehes vagyok". Nem sokat evet, de 3 etkezes volt, nem is emlekszem mar miotta eloszor.
Evet nehany fallat puret kenyerel es es a pure tetejen is vaj volt. Vagy 2 szal tormat a savanyusagbol elragot, tejet aludt tejet. A fo hogy evet.
Koszonomazzoknak akik gondolttak rank, akik imadkozttak erttunk
Remélem már jobban van a kislányod!!!!
Puszi Nektek innen a messzi távolból!!!!!
Én is örülök,hogy nem kellett kórházba menni,és jobban van a kislány.
És megint bebizonyososdott,hogy az ima ereje hatalmas.
Sajnálom,hogy zsenge korára megtapasztalt fájdalmas dolgokat a nagymamája elvesztésével.
Erősitsd most az immunrendszerét,sok méz,citrom,banán,ha szereti :
nyersen céklát,gyömbért,murkot,gyümölcsöt összeturmixolni,gyümölcslével,mézzel és azt inni.
Fokhagymát valamilyen formában,savanyú káposztát neki,ha szereti.
Jobbulást és minden jót Nektek !
Örülök, hogy jobban van!
Puszi neki!
Koszonom, meghato , hany olyan ember gondol rank akikel nem is talalkozttam soha.
Lidi legyengulve , de tenleg jobban van
Hogy van a gyereked???
Előzményeket nem tudtam,hogy miken ment keresztül a gyereked.
Az én lányom sem rajongott kórházért.
Koszonom mindenkinekaki irt,vagy nem irt csak imadkozik. Jo ejt kivanok es kellemes karacsonyt mindenkinek.
Kedves baratnoim , koszonom, hogy melettem vagytok
Szerbusz Ibi! Most hallottam, hogy mi történt.
Együtt érzek veled. Jobbulást kívánok.Én is azt tudom mondani, hogy inkább hívjatok orvost, ha nem lesz jobban.Minden jót kívánok.
Drága Ibikém!
Kívánom, hogy mielőbb gyógyuljon meg és ne kelljen neki kórházba kerülni. Azonban, ha éjszaka nem lesz javulás, akkor hívjatok orvost mindenképpen.
További ajánlott fórumok:
- Melyik nevet adjam a kislányomnak? Nina vagy Ivana?
- 4 éves múlt a kislányom, s ott akar aludni ebéd után az oviban
- Segítsetek, kérlek Benneteket!
- Ha tudtok téglalakást valahol a Szél u.-hoz közel, kérlek benneteket segítsetek nekünk.
- Ha megkérlek Benneteket aktívkodók, benne lennétek egy kis "jóban"?
- Megkérlek benneteket Tihanyi Tamás elérhetösségét ha valaki tudja küldje el köszönöm