Keresztény zene (beszélgetés)
szerintem lehet keresztény zenekarok álltal egy fesztivált nagy zenei rendezvéyn t tartani ,szerintem ez nem bibliaellenes,és szerintem Isten örül ennek as switchfoot-t nem ismerem ,de ron kenolyt igen és már ezért is érdemes elmennem meg
Pintér Bélát szeretek hallgatni
És állítólag jön majd Magyarországra a Switchfoot is... Ismeri őket valaki?
Ja, amúgy nem csak messze van, de nem is nagyon ismerek közülük senkit... Pintér Bélán kívül konkrétan senkit... :( Mondjuk, attól még elmennék... :D Ha tudnék... :(
Belefér az igazi hitbe mindez?
Iten mit szól ehhez a zenéhez???
Szia!
Eléggé meghalt a topic... :(
Én sajnos nem tudok menni. Nem vagyok Pösti és kis kölkeim vannak... De olvastam róla, nagy banzáj lesz!
Te mész? Majd írj róla, milyen volt!
Szia Wanita!
Megnéztem pár klippet. A Pajor-féle vallomás szuper! Elég zakkant volt a srác... Láttam a Rocktérítőt, nem semmi kis film... :) Mint írtam, nekem akkor is tetszett a srác, valahogy vonzó volt az a fajta szabadság is, amit ő képviselt. Persze relatív, hogy mi a szabadság... :)
Nem tudtam, hogy az Ámen az ő zenekara (volt?). Örülök, hogy "feléledt"... Kár lett volna, ha Jim Morrison sorsára jut. Ez is egy sikersztori. :) Arról a Neurotic-tagról te tudsz valamit, aki meghalt?
Te egyébként szimpatizálsz az ő gyülijével?
Hali, sehol senki?!
Ismeri valaki a KING'S X-et? (Doug Pinnick az énekes).
Na, utána néztem ennek a Kormoránnak... És nem tudom... Ki ismeri? Szerintetek mennyire keresztény és mennyire hungarista, szebben mondva "nemzeti" zene? Mert, láttam vannak ilyen című dalai, hogy Jézus szeret meg ilyenek, de ez már azt jelenti, hogy keresztény zene? Mert pl. ilyen is van, hogy Az olajfák hegyén - és annak majd lehidaltam a szövegétől. Szerintem nem biblikus. Mitől függ, hogy egy zene keresztény? Honnan keresztény egy zenekar? Ha van egy-két Istenről szóló dala, akkor már keresztény? Vagy honnan? Véleményeket várok.
Egyébként sosem hallgattam a Kormoránt (és az Omegát, P. Mobilt... ezek a régebbi híres zenekarok) sem. De nem rossz. Pl. a Zúg március, amit Utassy József írt és én először Dinnyés József akusztikus gitáros előadásában hallottam - hát van egy hatása... :)