Keresem a legjobb csótányírtó házipraktikát! (beszélgetős fórum)
szia, nekem tegnap éjjel volt szerencsém találkozni eggyel, azt hittem, elájulok (téglalakás), eddig nem gondoltam, hogy valaha is látok ilyet....
el vagyok keseredve és borzadva, amíg meg nem oldom a csótányügyet, egyelőre csak lefújtam ezt a szép példányt Vapéval (rovarirtó), az volt a kezem ügyében. De milyen fürge kis állat!
Előzőleg kitettem már ilyen biocsapdákat, de abban egy sem volt.
Mi írtattunk réges-régen,mikor szüks. volt rá,több lakó miatt,akik nem tartották mondjuk úgy,rendben a lakásukat...... 1001 cég foglalkozik ezzel,de nálunk csak a mezei,ős-régi permetezés jött be,kb. 900 Ft 2 havonta.Én ezt ajánlanám.Ilyen,hogy hypo,ecet felejtős,ezek a rovaroknak már meg sem kottyan.A csapda látványát nem bírom,sajna....
U.i: nálunk is volt gyerek+ macska,ez a szer már egyikre sem mérgező,csak a bogarakra.
Anyósom évekig kínlódott a csótányok miatt, tisztaságmániája ellenére újra és újra visszajöttek, mivel a panelház volt fertőzött. Van egy újfajta csótányírtó is, amit nem szétpermeteznek, hanem egy gélből tesznek apró pöttyöket különböző helyekre a lakásban. Anyósnál ezt alkalmazták, és teljesen eltűnteka bogarai -sajnos a fejében lévők nem :))))))))-.
Úgy emlékszem 3000 Ft körül volt, és fél évente kell ismételni.
Kipróbálta a bórsavas praktikát, semmit nem ért.
Van esetleg valakinek valami tapasztalata a neten található csótányírtó módszerekről?
Uborka, bórsav, citrom...
Akkor jó a technikád.
Panelban én is a ragacsosat használtam.
További ajánlott fórumok:
- Milyen házipraktikát tudtok fülfájásra?
- Szúnyog csípésekre mit javasolsz? Házipraktikák
- Hosszában és keresztben is barázdásak a körmeim. Mi lehet a gond, mit tegyek vele? Esetleg valami házipraktika?
- Legyek, szúnyogok elleni házipraktikákat keresek, -sprayn kívül tudtok valamit?
- Párom vendéglátózik, egész nap áll, bokájánál az erek meg vannak dúzzadva és az fáj neki, milyen házipraktikát ajánlanál?
- Tudtok valamilyen házipraktikát szem alatti duzzanat eltüntetésére?