Keresek egy mákos receptet, sehol sem találom! Nem tudja valaki véletlenül melyik lehet ez? (tudásbázis)
6. Mosolyka2
2012. febr. 21. 15:36
Köszönöm nektek !
Hmmm... ez nagyon jól hangzik, köszi ! Kipróbálom !
5. costarika
2012. febr. 21. 12:44
Akkor egyszerű: főzz 3,5 dl tejjel és egy vaníliás pudinggal és ízlés szerinti cukorral egy krémet, közben kb. 8 dkg mákot megfőzöl kevés enyhén cukros vízben. Ha a krém kész, belekevered a lecsepegtetett mákot, belekeversz kevés vaníliás cukrot és kézmelegig hűtöd. Belekeversz 5 dkg ramat és egy kevés habbá vert hlualát meg egy ízlés szerint reszelt citromhéjat és kész az egész mákos krém. Nálunk nagyon bejött :)
4. b4c06bc553
2012. febr. 21. 11:50
A felső sorban vannak a receptek. Ott tudsz süteményre szűkíteni és mák legyen a keresendő szó.
3. Mosolyka2
2012. febr. 21. 11:16
Nem rétes volt, hanem talán piskóta alapú és krémes, abban voltak az egész mákszemek. Nem is rég olvastam, és mégsem találom. Még arra sem emlékszem, hol olvastam :(
2. costarika
2012. febr. 21. 11:07
Hogy nézett ki a süti? Krémes volt vagy csak réteshez hasonló? mert az előbbit penészke néven találtam a másikat meg azt hiszem lusta asszony rétese.
1. Mosolyka2
2012. febr. 21. 11:05
Arra emlékszem, hogy a mákot egészben, darálás nélkül kell bele tenni ! Sajna nem tudom hol olvastam és nem találom sehol :(
További ajánlott fórumok:
- Hogy érhetem el hogy ha véletlenül találkozunk legyen valami köztünk?
- Szeretném megkérdezni emlékszik véletlenül valaki arra a torna kazettára (magnó) ami a 80-85 körül volt divat?
- Tényleg megszüntetik a szocpolt? És, ha igen mikortól? Tudja valaki véletlenül?
- Kislányom véletlenül leöntötte magát forró levessel.Mit tegyek rá neki?
- Nem ismertek véletlenül egy bizonyos zöld süti receptet?
- Tudnál ajánlani valami fini, mákos sütit? (receptet "keresek")