Keresek 1 kórházat de nem jut eszembe a neve... melyik lehet? (tudásbázis)
Budai Gyermekkórház esetleg (most Szent János Kórház és egyesített Észak-Budai kórházak név alatt fut, mint Budai , vagy III. telephely)
Fent vana Rózsadombon
Vagy, a Svábhegyi jut még eszembe, de az már nem "üzemel" a reformok óta.
Háááát! Elég furán viselkedett! Miért kell hazudni, hogy ki műtött? Nem értem.
A magánklinikáján mindent meg fogsz tudni kapni tőle, mert biztos, hogy nála ott meg lesznek a papírjaid.
Minden meg is oldódott! Menj hozzá a magánrendelésére. Sok sikert! Reméljük, nem lesz komplikáció.
A kórházakban (magánklinikákon) igaz, hogy már mindent számítógépbe vittek be, de...
Nem adott névjegyet a doki?
A zárójelentésedet okvetlen meg kell keresned, mert csak azután tudja megmondani, hogy mit ültetett be.
Az, hogy nem a saját neve alatt műtött, akkor az lehet a főorvos, akinek a nevét oda szokták írni.
Hát lehet, hogy egy magánklinikán voltál?
Sajnos nem tudom.
Nekem jó régen a férjem feküdt ott, ő mondta, hogy megszűnt, de hogy mi lett helyette azt nem tudom.
Ezek jönnek szóba:
Szent János Kórház: 22/128/155/156-os busz, 59/61-es villamos, Szent János Kórház megálló
Kútvölgyi Klinika: 155/156-os busz, Rendelőintézet vagy Pető Intézet megálló
Tüdőklinika: 155/156-os busz, Traumatológia megálló
Az a Svábhegyen lévő 2-es számú belgyógyászati klinika lehetett, de az sajnos már megszűnt.
se a János kórházból, se a Kútvölgyiből nincs semmiféle szép kilátás
János kórház felső bejárata?
Kb. mennyit mentél a busszal?
De kaptál neveket, keress rá a gugliban!
További ajánlott fórumok:
- Ismertek olyan kórházat, ahol Apa is a kórházban lehet a szülés utáni napokban?
- Nyitok egy gyorsbüfét, mi legyen a neve? nem jut eszembe semmi frappáns, pedig már dönteni kell lassan!
- Akik a János kórházban szültek, szeretném megtudni, ki melyik szülésznőnél szült? Keresek egy szülésznőt, csak nem jut az eszembe a neve.
- Tudna valaki jó (császáros) kórházat, ahol az apa is ott lehet?
- Tud valaki Budapesten (ha lehet budai oldalon) magánkórházat gyermekek számára?
- Vesebiopszia után mikor lehet elhagyni a kórházat?