Kerek popsi (beszélgetés)
Sziasztok! Lehet rossz helyre írok xD de lenne egy kérdésem!
Van itt köztetek olyan aki éppen popsira hasra edz?
Szerintetek 1 hónap alatt lehet elérni minimális eredményt?
A Béres Alexandra 200% alakformálás CD-je tuti jó. Nekem nagyon bejött.
Hajrá hajrá!!! Sok kitartást! majd írdd meg,hogy tetszik e vagy nem. Kiváncsi vagyok!
És ráadásul, szép lábat is csinál, ha arra a kazira tornázol... :-)
Én is csak a torna után szoktam vele edzeni.Ugy kb 3 szor vagy 4 szer 100 at. A dvd-t amit kaptam hozzá azt nem szeretem,mert nagyon nehéz.
Köszönöm! Van nekem is leg magic-em, már gondoltam rá, hogy még a torna után azzal is kéne egy pár percet tornázni, hogy a belső comb mielőbb eltűnjön. Te mennyit szoktál vele edzeni?
Köszönöm szépen és neked is sok kitartást!!! Én belső combra a leg magic-et használom.Ennél hatásossabb tornával még nem találkoztam.Ha van lehetőséged esetleg próbáldd ki.Nagyon jó!!
Szia! Végülis csak arra figyelj, hogy szabályosan csináld a gyakorlatokat és akkor minden ok. Mostmár hogy látom a gyakorlatok hatását "vérszemet" kaptam:) A popsin látom legjobban a hatást, a hasam az még alakulhat és persze még a belső combnak is kell. Kitartással megcsinálom:) Neked is kívánok sok-sok kitartást hozzá!
Szia diegóóó! Abba hagytam a Rubint éka tornát,és most Béres Alexandra 200% dvdre tornázom.Szerintem ez sokkal hatásossabb popsira és ott eleve kis súlyzóval kell csinálni. Szerintem kezdd egy kicsit kerekedni a posim :)
Szia Tidike! Miért,ha nem jól csinálom akkor nem kerekedik a popsi? Mire figyeljek szerinted? Ismerem ezt a cd-t,szeretem.
Én 2 naponta tornázom a Béres Alexandra CD-re (200% alakformálás). Ebben van dupla farizom, ami nagyon hatásos. Már látványosan alakul a popsi, kerekedik. A második farizomnál a súlyzót be kell szorítani a térdhajlatba és úgy végezni a gyakorlatokat. Nagyon hatásos és ha jól csinálod érzed is a popsit.
Majd számolj be róla hogy milyen volt és ha lesz eredmény akkor arról is!:)
Diegóóó! Most vettem lábra csatolható kis súlyokat,és így fogok tornázni. Kiváncsi vagyok,hogy így kerekedni fog e. De így súlyok nélkül is tök nehéz megcsinálni a Réka féle popsitornákat,hát kiváncsi leszek...Lehet csak a kedvem fog elmenni töle :)
Nem próbáltam nagy súlyokkal.Sajnos nem volt még rá lehetőségem hogy járjak konditerembe.Úgy biztos sikerül,de sztem kell egy edző is aki segít.Gondolom függ a táplálkozástól majd az edzés és még nagyon sok mindentől.Nem igazán értek hozzá.
diegóóó!Te megpróbáltad már nagy súlyokkal is,és úgy sem kerekedett? Mert én még azt nem próbáltam,de akkor lehet elkezdem....
Nálam is ez a helyzet.Szerencsémre azért nem lapos,de lehetne kerekebb.Ha fogyok tuti onnan megy le először.Ha hízok oda megy utoljára de addigra a hastájék már elég zsíros lesz és azt meg nem szeretem.Így azt hiszem beletörődök hogy ilyen a fenekem.
Aki izomosodni szeretne, annak nagy súlyok kellenek...sajnos. Nekem is ez a problémám....a sima edzésektől én is csak fogyok, de nem kerekedem.
A lapos fenékkel sajnos nem sok mindent lehet csinálni szerintem.Ez alkati dolog tényleg.Úgy tudom hogy itt csak az edzőterem segít nagy súlyokkal,de sok munka.
Hát most elkeserítettél Árvácska,mert tényleg lapos az alkatom,az egész családom ilyen :( szóval most tényleg nem tudom mit csináljak... Már hónapok óta tornázom a Rékára,de inkább csak vékonyodok tőle,de nem formálodok :(
Az Alexandra is nagyon jó. Én nagyon szeretem a 200% alakformálás CD-t. Ott lehet farizomra és hasra duplázni. A második adag farizomnál be kell szorítani a térdhajlatba a sújzót és úgy csinálni a gyakorlatokat. Brutál, de hatásos:)
jaja! Réka meg Béres Alexandra .... és sok kitartás kell hozzá, mert elsőre elég brutál!!!!!
Igen, igaz, alkati kérdés, engem a természet nagy fenékkel "áldott meg". Tényleg nagy, de mivel csak izmosnak szeretném (még van rajta zsírpárna, tornázok, és jóval kerekebb lett, mert pl. felveszem a nadrágjaimat, és azt érzem, hogy szorosabb, és nem azért mert híztam, hanem horizontálisan nő a fenekem, fentebb ugrott, kerekedett:)) Ha kimondottan csak növelni, kerekíteni szeretnél, az már tömegnövelés kategória szerintem.
Kitoresek, guggolasok.. Klasszikusok de meg mindig a leghatasosabbak :D
Amugy Chastity jol mondja, pl a guggolasnal figyelni kell, hogy ne huzd kozben magad ala a popsidat, hanem told ki. Valahogy ugy guggolj, mintha egy szekre ulnel le: popsi hatul, combok vizszintes allasban.
Ja, meg a terdeloallasban labemelgetes is hatasos. Terdelsz, egyik lab behajlit es felfele tologatod a talpad az eg fele.. Nem tudom ertheto vagyok-e :) De ennek a valtozatai (oldalra emelgetes, aprokat felfele, nyujtott labbal, stb) nagyon szepen formaljak az egesz popsit.
Szerintem ez alkat kérdése is. Nekem akkor is kerek, amikor lefogyok egy kicsit, ha meg hízok, olyan, mint egy golyó :D
Egyik barátnőmnek is ez a baja. Neki se lesz soha kerek feneke, mert nem olyan a testalkata. Szóval, ha nálad is ez a probléma, akkor szerintem felesleges a Rubint Réka, persze, ha szeretsz tornázni az más!
Ha jól csinálod a fenekedre megy, ha rosszul a combod dolgozik. Elsőre nem könnyűek, ha még nem csináltad, de kitartás.
Szia!
Rubint Réka gyakorlatait én is csak ajánlani tudom. Próbáld ki és hidd el kitartással meglesz az eredmény.
Szia, javaslom Rubint Réka tornáit popsira. Nekem kerekedett. Már otthon rámszoltak, hogy hagyjam abba.
További ajánlott fórumok: