Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Kerek popsi fórum

Kerek popsi (beszélgetés)

1 2
2020. máj. 4. 09:41

Sziasztok! Lehet rossz helyre írok xD de lenne egy kérdésem!

Van itt köztetek olyan aki éppen popsira hasra edz?

Szerintetek 1 hónap alatt lehet elérni minimális eredményt?

30. Tidike
2009. jún. 12. 08:01
A Béres Alexandra 200% alakformálás CD-je tuti jó. Nekem nagyon bejött.
29. Cepheus (válaszként erre: 26. - Henyababa)
2009. jún. 11. 21:52
Béres Alexandra: 200%
28. Henyababa (válaszként erre: 27. - Diegóóó)
2009. jún. 10. 12:20
Hajrá hajrá!!! Sok kitartást! majd írdd meg,hogy tetszik e vagy nem. Kiváncsi vagyok!
27. diegóóó (válaszként erre: 20. - Henyababa)
2009. jún. 9. 16:13
Kipróbálom én is.:)
26. Henyababa (válaszként erre: 25. - Cepheus)
2009. jún. 9. 16:13
Mármint melyikre?
25. Cepheus (válaszként erre: 20. - Henyababa)
2009. jún. 9. 16:05
És ráadásul, szép lábat is csinál, ha arra a kazira tornázol... :-)
24. Henyababa (válaszként erre: 23. - Tidike)
2009. jún. 9. 16:02
Én is csak a torna után szoktam vele edzeni.Ugy kb 3 szor vagy 4 szer 100 at. A dvd-t amit kaptam hozzá azt nem szeretem,mert nagyon nehéz.
23. Tidike (válaszként erre: 22. - Henyababa)
2009. jún. 9. 07:27
Köszönöm! Van nekem is leg magic-em, már gondoltam rá, hogy még a torna után azzal is kéne egy pár percet tornázni, hogy a belső comb mielőbb eltűnjön. Te mennyit szoktál vele edzeni?
22. Henyababa (válaszként erre: 21. - Tidike)
2009. jún. 8. 15:42
Köszönöm szépen és neked is sok kitartást!!! Én belső combra a leg magic-et használom.Ennél hatásossabb tornával még nem találkoztam.Ha van lehetőséged esetleg próbáldd ki.Nagyon jó!!
21. Tidike (válaszként erre: 19. - Henyababa)
2009. jún. 8. 09:46
Szia! Végülis csak arra figyelj, hogy szabályosan csináld a gyakorlatokat és akkor minden ok. Mostmár hogy látom a gyakorlatok hatását "vérszemet" kaptam:) A popsin látom legjobban a hatást, a hasam az még alakulhat és persze még a belső combnak is kell. Kitartással megcsinálom:) Neked is kívánok sok-sok kitartást hozzá!
20. Henyababa (válaszként erre: 17. - Diegóóó)
2009. jún. 8. 06:51
Szia diegóóó! Abba hagytam a Rubint éka tornát,és most Béres Alexandra 200% dvdre tornázom.Szerintem ez sokkal hatásossabb popsira és ott eleve kis súlyzóval kell csinálni. Szerintem kezdd egy kicsit kerekedni a posim :)
19. Henyababa (válaszként erre: 18. - Tidike)
2009. jún. 8. 06:49
Szia Tidike! Miért,ha nem jól csinálom akkor nem kerekedik a popsi? Mire figyeljek szerinted? Ismerem ezt a cd-t,szeretem.
18. Tidike
2009. jún. 5. 07:27
Én 2 naponta tornázom a Béres Alexandra CD-re (200% alakformálás). Ebben van dupla farizom, ami nagyon hatásos. Már látványosan alakul a popsi, kerekedik. A második farizomnál a súlyzót be kell szorítani a térdhajlatba és úgy végezni a gyakorlatokat. Nagyon hatásos és ha jól csinálod érzed is a popsit.
17. diegóóó (válaszként erre: 16. - Henyababa)
2009. máj. 26. 09:59
Majd számolj be róla hogy milyen volt és ha lesz eredmény akkor arról is!:)
16. Henyababa (válaszként erre: 15. - Diegóóó)
2009. máj. 26. 07:15
Diegóóó! Most vettem lábra csatolható kis súlyokat,és így fogok tornázni. Kiváncsi vagyok,hogy így kerekedni fog e. De így súlyok nélkül is tök nehéz megcsinálni a Réka féle popsitornákat,hát kiváncsi leszek...Lehet csak a kedvem fog elmenni töle :)
15. diegóóó (válaszként erre: 14. - Henyababa)
2009. máj. 24. 20:17
Nem próbáltam nagy súlyokkal.Sajnos nem volt még rá lehetőségem hogy járjak konditerembe.Úgy biztos sikerül,de sztem kell egy edző is aki segít.Gondolom függ a táplálkozástól majd az edzés és még nagyon sok mindentől.Nem igazán értek hozzá.
14. Henyababa (válaszként erre: 13. - Diegóóó)
2009. máj. 24. 08:23
diegóóó!Te megpróbáltad már nagy súlyokkal is,és úgy sem kerekedett? Mert én még azt nem próbáltam,de akkor lehet elkezdem....
13. diegóóó (válaszként erre: 12. - Vviki2)
2009. máj. 22. 16:02
Nálam is ez a helyzet.Szerencsémre azért nem lapos,de lehetne kerekebb.Ha fogyok tuti onnan megy le először.Ha hízok oda megy utoljára de addigra a hastájék már elég zsíros lesz és azt meg nem szeretem.Így azt hiszem beletörődök hogy ilyen a fenekem.
12. vviki2
2009. máj. 22. 16:00
Aki izomosodni szeretne, annak nagy súlyok kellenek...sajnos. Nekem is ez a problémám....a sima edzésektől én is csak fogyok, de nem kerekedem.
11. diegóóó (válaszként erre: 10. - Henyababa)
2009. máj. 22. 15:09
A lapos fenékkel sajnos nem sok mindent lehet csinálni szerintem.Ez alkati dolog tényleg.Úgy tudom hogy itt csak az edzőterem segít nagy súlyokkal,de sok munka.
10. Henyababa (válaszként erre: 5. - C82ca0b957)
2009. máj. 22. 13:11
Hát most elkeserítettél Árvácska,mert tényleg lapos az alkatom,az egész családom ilyen :( szóval most tényleg nem tudom mit csináljak... Már hónapok óta tornázom a Rékára,de inkább csak vékonyodok tőle,de nem formálodok :(
2009. máj. 22. 12:43
Az Alexandra is nagyon jó. Én nagyon szeretem a 200% alakformálás CD-t. Ott lehet farizomra és hasra duplázni. A második adag farizomnál be kell szorítani a térdhajlatba a sújzót és úgy csinálni a gyakorlatokat. Brutál, de hatásos:)
2009. máj. 22. 10:45
jaja! Réka meg Béres Alexandra .... és sok kitartás kell hozzá, mert elsőre elég brutál!!!!!
2009. máj. 22. 10:42
Igen, igaz, alkati kérdés, engem a természet nagy fenékkel "áldott meg". Tényleg nagy, de mivel csak izmosnak szeretném (még van rajta zsírpárna, tornázok, és jóval kerekebb lett, mert pl. felveszem a nadrágjaimat, és azt érzem, hogy szorosabb, és nem azért mert híztam, hanem horizontálisan nő a fenekem, fentebb ugrott, kerekedett:)) Ha kimondottan csak növelni, kerekíteni szeretnél, az már tömegnövelés kategória szerintem.
2009. máj. 22. 07:45

Kitoresek, guggolasok.. Klasszikusok de meg mindig a leghatasosabbak :D

Amugy Chastity jol mondja, pl a guggolasnal figyelni kell, hogy ne huzd kozben magad ala a popsidat, hanem told ki. Valahogy ugy guggolj, mintha egy szekre ulnel le: popsi hatul, combok vizszintes allasban.

Ja, meg a terdeloallasban labemelgetes is hatasos. Terdelsz, egyik lab behajlit es felfele tologatod a talpad az eg fele.. Nem tudom ertheto vagyok-e :) De ennek a valtozatai (oldalra emelgetes, aprokat felfele, nyujtott labbal, stb) nagyon szepen formaljak az egesz popsit.

2009. máj. 22. 07:42

Szerintem ez alkat kérdése is. Nekem akkor is kerek, amikor lefogyok egy kicsit, ha meg hízok, olyan, mint egy golyó :D

Egyik barátnőmnek is ez a baja. Neki se lesz soha kerek feneke, mert nem olyan a testalkata. Szóval, ha nálad is ez a probléma, akkor szerintem felesleges a Rubint Réka, persze, ha szeretsz tornázni az más!

2009. máj. 22. 07:27
Ha jól csinálod a fenekedre megy, ha rosszul a combod dolgozik. Elsőre nem könnyűek, ha még nem csináltad, de kitartás.
2009. máj. 22. 07:23

Szia!

Rubint Réka gyakorlatait én is csak ajánlani tudom. Próbáld ki és hidd el kitartással meglesz az eredmény.

2009. máj. 22. 07:21
Szia, javaslom Rubint Réka tornáit popsira. Nekem kerekedett. Már otthon rámszoltak, hogy hagyjam abba.
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook