Hogyan kerekítsük a popsinkat? (beszélgetés)
Igen, úgy gondolom, hogy fontos a jó technika, ahhoz, hogy hatásosabb legyen. Én terembe járok tornázni, ahol az edző odafigyel ránk.Néhány óra után már megjegyzi az ember, hogy mi a lényeg és hogyan kell jól csinálni.Bár azt gondolom, hogy minden féle mozgás jó, ami örömet és az "ezt is megcsináltam" kellemes érzetét adja.
Azt hallottam,hogy a pilates tornára nagyon oda kell figyelni,hogy helyesen csináldd különben nem ér semmmit. Igaz ez?
Nekem a Pilates torna sokat segített,de biciklizek is . Az utóbbit csak rendszertelenül.
Kár,hogy abbamaradt ez a téma, pedig szivessen hallanék még egy két jó tippet :)
Igen valakiért, aki én vagyok!
Örülök, hogy valakiért rajta vagy ezen...
Én már láttam, nem is egyet :D De az izomtól volt vastag :) egyébként ez adottság kérdése is szerintem
Valószínűleg túl alacsonyan volt állítva a nyereg. Bringásoktól tudom, hogy magasra kell állítani, úgy, hogy amikor rajt ülsz a pedálig teljesen nyújtva legyen a lábad. Így a vádli is dolgozik, izmosodik. Ha alacsonyabban van -tehát a térded nem tudod kiegyenesíteni- akkor csak a comb dolgozik. Ezt szerintem kevesen tudják, és a legtöbb ember alacsonyra is állítja...
A bringázás tutira szép kerek, feszes izmos feneket csinál, a lépcsőzés, hegymászás szintén.
Szia! Az csak azért lehet, mert valamit nem jól csinált :)
Láttál már vastag combú bringást?
bicikli,taposo leg magic es nagyon sok kitartas,sok honapos munka utan kellemes eredmeny
A spinningtől egyik barátnőmnek nagyon megvastagodott a combja. Azt ezért nem szeretném.
Köszi lányok!
Holnaptól bicó, minden nap valamilyen torna...vagy guggolás, vagy réka. Vajon mennyi idő kell, hogy látszódjon is valami?
Csatlakoznom kell moncsicsihez, amióta kerekezek még ilyen jó nem volt a hátsóm, szóval a bicikli tutira segít a problémán :)
Sok sikert. Remélem neked is összejön... Heti 5-6-szor járok 15-20 percet bringával, a 7. napon meg 1 órás tekerés. Ez a heti mozgásom alapban
Szerintem Réka videója nagyon sokat segít!
A lépcsőzés,taposó gép a legjobb rá.Ami még jó lehet,és otthon is végezhető a guggolás,de úgy,hogy a sarkad a küszöbre teszed,talpad a földön,ezzel megbillentve a testsúlyod elhelyezkedését,szigorúan egyenes hát és lehetőleg súly a kézben(francia rúd a nyakban a legjobb)és így guggolni.
Na ez egész biztatónak tűnik.:)
Szoktam néha bicózni, de akkor rendszeresíteni fogom azt is.:)
Nekem bevált gyakorlat és tényleg kerek popsit eredményez a csípőtolás...
Háton fekszel, lábak térdben felhúzva és kinyomod a csípődet, a legjobb ha súlyzót is teszel a 2 csípődre. Bíró Icának is szerepel a kaziján hasonló gyakorlat és még Claudia Schiffer kaziján is rajta van , ami nagyon jó és nekem hatásos is!!
Ha alapjáraton nagyon lapos a feneked sztem nem:-)
Otthon szerinted nem is lehet sehogy?
Szia! Én egy éve bringával járok a melóba. Ez napi 15-20 perc tekerés. Nekem is lapos fenekem volt és sokat kerekedett. Mellette nem igen tudok tornázni, de ha még is, akkor Béres Alexandrát nyomok. Igaz nem egyből, de látható a változás :)
Rékára szoktam néha, de leginkább Norbizok...
Jó lenne valami eredményt is látni, mert tény, hogy majd beledöglök, mire befejezem a tornát, de ...
Szia
Hat minden ami Reka, Alexandra es Biro Ica...van kulon popsi trening a dvdjukon.
Problad meg azt ha eddig nem arra tornaztal :)
Popsit a legnehezebb formálni! De konditermi edzés kell hozzá, nagy súlyokkal, kevés ismétlésszámal.
Nem tudom, ki hogy van vele, de én nagyon szeretném, ha a lapos fenekemből feszes, kerek popsit varázsonék.
Diétázom, tornázok is, de nem kerekedik...
Van valami gyakorlat, ami nem csak feszesít, hanem meg is emel..vagy nem tudom, hogy fogalmazzak...:D
Nos, vélemények?
További ajánlott fórumok: