Nekem egy spániel kutyusom van,barátomnak meg egy staffordja..mivel panelba lakunk, ezért több állat nem is naon férne el.De elterveztük,h ha majd összeköltözünk 1 kertes házba,akkor több kutyus lessz,és befogadunk gazdátlan állatkákat.A szivem szakad meg ha látok egy kóbor kutyus,multkor is majdnem átszaladt 1 az uton,de én Hős lévén utána kiabáltam, h KUTYUSSS NEM SZABAD..el üt az auto:(( És meghallotta,nem ment át,remélem vki őt is befogadja.:)
Nagyon helyesnek találom h az emberek befogadnak olyan állatokat akiknek nincs gazdájuk, vagy tudják hogy a menhelyre kerülhetnek! Sokkat több ember lehetne ilyen...
3 kutyink van, ebből a tacsi-terrier keverék befogadott, őt egy autóból tették ki. Mellette van még egy pulink, Buksi, és egy németjuhászunk, Cézár, akit azért vettünk meg potom pénzért 6 hetesen, nehogy később menhelyre kerüljön. (Nem tudom a többi kiskutyának mi lett a sorsa...:()
A cicánk, Egér szintén befogadott macsek, 4 hetesen az árokban találtuk. Van még egy nyuszink is, ő fél éves, Bobby.
Hello! Nekem rengeteg macskám van, illteve még van itthon kutya, nyuszi, kecse, galamb... szóval mi kedveljük az állatokat és társaságukat. Reggelente megfejjük a Borist a kecskét, és a tejet 10 cica lefetyeli vidáman, míg a Bogi a kutyus dühösen rágicsálja a kutyatápot. Persze ő is kap néha tejen...
Szeretném ha ti is elmesélnétek hogy a ti udvarotokon ill. lakásotokban milyen állatok, kedvencek élnek.