Kb hanyas mérete van egy 5 és egy 7 éves gyerkőcnek? (tudásbázis)
a lányom is örül a ruhának is, és nem kell feltétlenül csilli-villi pörgős szoknyának lenni...
egy harisnyának vagy zokninak is ugy tud örülnmi :)
de valoban, harisnyát nélküle én nem tudok vásárolni mint ahogy cipőt se.
Gyerek függő.
Az 5 és fél éves fiam 104-116-os ruhákat hord, ahogy az öccse is, aki három és fél éves.
Lábméret a nagyobbiknak 30-as, picinek 28-as.
:)
Talán azért mert a lányoknál ez genetikailag kódolt, hogy szeretnek öltözködni :) szeretik a csilli-villi dolgokat. Anno én is így voltam.
Értem, köszönöm Neked is és Mindenkinek a segítséget.
Megyünk látogatóba és kezdem össze vásárolni az ajándékokat, játékokat, úgy gondoltam, hogy 1-1 csomag zoknit vagy harisnyát is teszek a csomagokba. De párom szerint a gyerekek nem örülnek ebben a korban ha ruhát kapnak.
5 éves:
116-122
7 éves:
128-134
ezek a hivatalos méretek,de teljes mértékben a testalkat,súly magasság dönt.
Az én lányom még csak most lesz 4 éves,de már 116-os pizsamát vettem neki.
Hali!
Annyira gyerek és ruhafüggő a méret...
Én már úgy megyek vásárolni a 4 évesemre, hogy tudom milyen hosszú a gatyója, a felsője és viszek mérőszalagot, lemérem és ha stimmel, akkor merem megvenni, mert a számozások sz.rse érnek a ruhákon.:S
Pl. harisnyát 7-8 évesekre valót veszek, némelyik még így is rövid:( Jó, mondjuk nem a legdrágábbat, mert az oviban nem mindegy, hogy mit nyúz szét.
a lánykám 3 éves és 104eset hord
alkat függő
:)
További ajánlott fórumok:
- Egy hat éves gyerkőcnek már 'kell' tudnia cipőfűzőt kötnie?
- Mi javasoltok, 1 éves gyerkőcnek milyen cipőt adjak a lábára az utcára? (puha talpú, kérges, betétes stb…)
- Szerinted milyen cserepes növény ajándékozzak, egy 2, 5 éves gyerkőcnek?
- 1, 5 éves gyerkőcnek hogy adjam a kesrű gyógyszer szirupot, hogy meg is egye?
- Készségfejlesztő játékok 2 éves gyerkőcnek
- Az angol cipőszámozásban hogy vannak a magyar méretek? Pl. 4 és feles az hányas?