Szerinted milyen cserepes növény ajándékozzak, egy 2, 5 éves gyerkőcnek? (tudásbázis)
akkor valami vizigényes növény kell:D és ne legyen mérgező biztos ami biztos alapon
én a 2,5 évesemnek olyan vicces fűfejet vennék,azt öntözheti sokat,érdekes ahogy látványosan nő,szeret vágni is,lehet ollóval fodrászkodni vele(persze felügyelet mellett).
szerencsehozó bambuszt (vagy mi a pontos neve)........aztán azt majdan cserépbe is ültethetik:)
Vedd meg az üres, műanyag cserepet...az a biztos
Az én fiam se bántja a virágokat, csak simogatja a levelét, meg szaglássza őket.
De bármennyire is a lányka kérte, én nem vennék élő virágot, bármi megtörténhet alapon.
Az a mozgó bigyó nagyon cuki, én is láttam már, kirakatokban :)
Én a kínai piacon vettem, és 800ft volt. Legközelebb már ezerért láttam.....
De aranyos!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Akkor szerintem a korall virág nem lenne rossz választás:)
Az én lányom egy szép halvány rózsaszínűt választott, a konyhaablakban pedig narancssárga van világoszöld kaspóban. Nagyon dekoratív, de egyszerű kis virág.
Hol lehet ilyen napelemes kütyüt venni?
Érdekes igény?:D
Inkább ez legyen az igénye, mint valami Minimaxos csodajáték 10ezrekért:D
Nem, nem bántja a virágokat (ezen én is csodálkozom) Törölgeti őket, simogatja, és öntözi-öntözi-öntözi!!!
Látod, ezt én sem tudom.....de ha szereti/ápolgatja, akkor gondolom nem eszi meg:) Mondjuk ilyen kicsinél még semmi nem garancia.
Nekem sose bántották a virágokat, bár eleve igyekeztem olyan helyre tenni ahol nem érték őket el, most pedig már nagyok.
Én most vettem egy ilyet:) Kis műanyag cserepes, fényben ide-oda mozgatja a leveleit és napelemmel működik.
Érdekes igényei vannak!Nem bántja a virágokat! Mert más gyerekek kiássák a cserépből a virágot!
Ma pont erről olvastam egy tudatbázis kérdést, hogy mérgező-e? (nem volt válasz:D)
Illetve szép színes kaspóban igazi dísze lehet a szobájának:)
Játék virágra növényre gondoltam műanyagból esetleg fából ha létezik ilyen, szerintem élő növény még nem való 2,5 éves gyereknek.
Szia!
Szerintem a korall virág nagyon szép, aránylag olcsó és könnyen gondozható.
Nem tart évekig (az nyémek kb. 1-1,5 évig), de ha szereti a helyét, jó földben van sokáig virágzik:)
Azt nem!:D Szerintem "veszélyes" még neki!!!!Én 5 évesen estem bele, mai napig emlék:(((((
Szerintem inkább játékot vegyél.
Vizifukszi! Imádja a vizet ,sokat kell öntözni,és tud vele pacsálni!
Él-hal a virágokért, növényekért! Valami olyan kis "igénytelen" növényke kellene amit ud gondozni, ami nem kényes.
Szerinted milyen cserepes növény ajándékozzak, egy 2, 5 éves gyerkőcnek?
További ajánlott fórumok: