Kb hány percig kell sütni a gánicát? (tudásbázis)
Hmmm, hát ez tényleg nem update kaja.
De kell néha egy kis rosszalkodás. Köszönöm! :)
:D
én még soha nem csináltam, de azt le tudom írni, h apósom mit mond, hogy kell :)))
Na szóval! Krumplit meghámozod feldarabolod, mintha krumplipürének indulnál, és sós vízben felteszed főni. Ha megfőtt, a saját főzővizébe összetöröd (mint a krumplipürét, csak itt nem dobod ki a főzővizet), azután visszateszed a tűzhelyre, és elkezded hozzá adagolni a lisztet, közben meg kavarod, kavarod rendületlenül. Annyi lisztet kell hozzáadni, h egy szaggatható masszát kapj, és a láng felett homogénné kell keverni (ehhez a művelethez kell a ffi erő). Zsíron hagymát pirítasz (nem csak dinszteled, hanem tényleg meg kell pirítani), és erre a hagymás zsírra rászaggatod a krumplis masszát evőkanállal, és picit összepirítod a galuskáidat a hagymával. Ezután tálalhatod tejföllel (magában), de sült hús (pld oldalas) mellé is jó kis köret.
Én ennyit tudok nyilatkozni a témában :)) arányokat nem tudok, még soha nem főztem, apósom meg csak a menetet mondta el :))) De egyszer tutira én is csinálni fogok :))) Kalória bomba, de isteni!
:D
Nem mondom, hogy Schwarzenegger de azért elmegy. Szóval első lépés kipipálva.
Hallgatlak... :)
Kaphatnék egy receptet! :)
Nagyon szimpinek tűnik a cucc.
Dödölle néven szerintem ismeritek.
Krumpli,liszt,hagyma,só,olaj.Tálaláskor tejföl rá.
Mi az a gánica?
Tényleg nem tudom. :(
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell rántott sajtot sütni, hogy tutira ne folyjon ki?
- Hogyan kell sütni a krumplit?
- Hány percig kell főzni a kukoricát, hogy ne legyen kemény?
- Gyrosnak a csirkemell csíkokat milyen vastagra kell vágni, és kb. hány percig kell az olajban kisütni?
- Tudja valaki kb hány percig kell főzni a marhamájat?
- Inhalálás?Salvus vízzel.Mennyi ideig kell csinálni?(Mármint hány percig?)