Kb 3 hónapja elestem bringával. Mit kezdjek a térdem problémájával? (beszélgetés)
Panna, nehita, köszi a tippeket!
Pont ilyesmire vártam!
Köszi még egyszer! :)
Elég silány lelked lehet, ha neked örömet okoz kifigurázni a másikat.
Nem tudom, mi szükség volt erre...
Kedves Hozzászólók.
Ha volna rá lehetőségem, akkor már landoltam volna a dokinál, de leghamarabb sajna csak 1 hónap múlva fogok eljutni.
Ismétlem, az ún. házi megoldást amolyan áthidaló, természetes gyógyulást elősegítő módszerként keresem.
Hát a tünetek alapján nagyon hasonlít arra, amit én a korcsolyapályán szereztem, és tokgyulladásnak hívták. Monyuk nekem elég durva volt, mankóval jártam meg ilyenek.
Nekem is folyadék került bele, és bizony fél évig hetente injekciózták a sportkórházban. Úgyhogy el nem tudom képzelni, ezt hogy lehetne házilag kezelni.
Pl olyanra, hogy hátha valaki már járt így, és ajánl egy krémet, vagy borogatást, ami elősegíti, hogy az ilyen felesleges folyadék fel tudjon szívódni.
Gondoltam átmenetileg, amíg nem jutok el dokihoz, megteszi ez is, megelőzendő, hogy esetleg betokosodjon.
Meg hátha csak egy ilyen kis rásegítés kell neki.
Végülis nagy része már eddig is felszívódott, szóval nem esélytelen a leszívás nélküli gyógyulás.
Így már érthető, hogy kb milyen segítségre gondoltam?
Akkor szívd le a felgyülemlett folyadékot egy fecskendővel.
De most komolyan, milyen segítségre vártál? Elkezded kezelgetni magad mindenféle nagyokos remek ötletével?
Elestem, a jobb térdemet beütöttem. Iszonyatosan fájt. Azóta sokáig nem tudtam térdelni, mert olyan volt, mintha egy fájdalmas vízbuborékon térdelnék. Most vettem észre, hogy bár már a mérete csökkent, meg egy kicsit el is húzódott oldalra, de még mindig van valami lötyi a térdemben, ami nyomásra érzékeny.
Hogy lehetne elmúlasztani?
További ajánlott fórumok:
- Pajzsmirigyműtét előtt állok; volt valakinek ilyen problémája mostanában?
- Nektek is az életetek legnagyobb problémája, hogy ki van nyitva a bejárati ajtó, amikor otthon vagyok?
- Hogy győzzem meg a férjem, hogy alkohol problémájával forduljon szakemberhez?
- Én meghallgatom bárki problémáját, de az enyém senkit nem érdekel, miért?
- Gócos, gyulladt mandulák, műtét. Van/volt valakinek hasonló problémája?
- Orrmandula megnagyobbodás. Van olyan, akinek a gyermekének ilyen problémája volt (van)?