Kaviárral töltött sárgarépa recept
A Kaviárral töltött sárgarépa hozzávalói:4 vastag sárgarépa
20 dkg vaj
10 dkg kaviár
1 vöröshagyma
1 kiskanál szardellapaszta
1 citrom
só
A Kaviárral töltött sárgarépa elkészítési módja:
A tisztított sárgarépát sós vízben félkeményre főzzük,majd kihűtjük.Hosszában kifúrjuk.A vajat a szardellapasztával a citromlével ,a reszelt hagymával és a kaviárral összekeverjük.Izlés szerint sózzuk.Majd a sárgarépába töltjük egy nyomózsák segítségével.Fél óráig hűtőben dermesztjük.,meleg vízbe mártott késsel egyforma vastag karikára vágjuk.Saláta levélen tálaljuk.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2017. nov. 5. 23:33
A kaviárral töltött sárgarépa elkészítési módja és hozzávalói.