hülye kérdés. a harmadkkal végigkávéztam a terhességet, az elsővel pedig kólát ittam, mert nem bírtam a kávét, de valami ébren kellett tartson az éjszakás műszakban. ehhez semmi köze a petesejtnek.
Átlagos mennyiségben. Kávé napi szinten, állati fehérje szintén, tán az üdítő nem volt sok. Bár azért időnként lecsúszott pár sör. Az eléggé szénsavas. Egész jó petesejt lett, ahogy a gyereket elnézem. Bár kicsit öntörvényű.
Azt hallottam valahol, hogy a fenti ételek, italok nagyon savasítanak, így mellettük nem tud jó petesejt termelődni, illetve nem tapad meg az embrió...
Arra lennék kíváncsi, ez igaz-e. Ti mennyi húst ettetek / kávét ittatok, szénsavas üdítőt ittatok, amikor teherbe estetek?
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.