Káros az egészségre a tangabugyi? (beszélgetés)
Hát káros,állítólag....
De én is azt szeretem hordani,és eddig semmi bajom nem volt tőle.
Igen. Ezért nem is hordok.:)
Na jó, néha felveszem.:D
És h miért:
A tanga gyakori és egész napos viselete kifejezetten egészségtelen, mert a vékony pánt bevág, dörzsöl, elszorít, ráadásul eredeti funkcióját, a védelmet sem látja el. Könnyen gyulladást okoz a genitáliák környékén, megkönnyíti a baktériumok eljutását a végbéltől a hüvely felé.
Ezzel én is így vagyok.
De nem töröm magam, én már leírtam a véleményem, aki megfogadja, az hosszabb távon biztosan jól jár, aki meg nem, annak kívánom, hogy kerülje el őt a gombás fertőzés meg a hólyaghurut.
Bizony, ez így van. Én is leszoktam a tangáról, pedig régebben nagyon szerettem. De mindenki eldönti maga, hogy viseli-e, és jól dönteni csak úgy lehet, ha a lehető legtöbb infót begyűjti az emberlánya. Aztán dönt, és viseli annak a folyományait.
Én csak akkor veszek fel tangát, ha tudom, hogy hamarosan úgyis leveszik rólam! :)
Lehet, hogy káros a levegő, de nincs kopoltyúm, hogy megoldjam máshogy. Ellenben a többiről símán le tudok mondani, mert nem létszükségletű.
Hogy te hogy éled az életed, az a te dolgod.
A levegő is káros lehet,vigyázz!
Én azért szeretném élvezni azokat a dolgokat,amiket szeretek...És nem úgy,hogy utána mindig aggódnom kelljen...hogy hoppá colát ittam a strandon, és tanga van rajtam...
Pontosan.
Én ezek közül egyikkel sem élek, kivéve a levegővel :)
Köszi,de nem szeretnék úgy élni,hogy állandóan bennem legyen a félsz...
Káros a tanga, a levegő, a napfény,a strand vize,a cola,az anális szex, az ÉLET........
Kb 12éve, csak tangát hordok,soha nem hallottam,hogy ártalmas...és soha nem volt semmi bajom tőle...
Jajj, manapság agyunkra megy ez,hogy minden ártalmas...:S
Kedves Anikó!
Aki folyamatos gombás fertőzésektől szenved, annak tilos a tanga! Tudom, tapasztaltam. Mióta nem hordom, ezerszer jobb a helyzet. Ennnyit megér az egészségünk!
allando jelleggel irritalja a genitaliakat;
nem vedett a nemi szerv, konnyebben bejutnak a korokozok; a fehernemu anyaga sem megfelelo, muszal, ill. a nem megfelelo minosegu szinezo anyagok is gondkat okozhatnak.
További ajánlott fórumok:
- Energetizáló tablettát, szert tudtok mondani ami már bevált nektek fáradság ellen? Olíat, ami nem káros az egészségre és nem tiltott!
- Az amalgámtömés káros az egészségre! Neked hány van belőle?
- Miket lehet belekeverni az alkoholba, hogy ihatatlan legyen, de ne legyen káros(abb) az egészségre? (Alkoholról való leszoktatás céljából)
- Szerintetek mennyire káros a wi-fi az egészségre? Gondolok itt a sugárzásra.
- Melyek a (nagyon) kemény víz káros hatásai az egészségre?
- Sziasztok! Tudtok olyan pillanatragasztót, ami nem káros az egészségre?