Kärcher ablaktisztító vélemények (beszélgetés)
Én nagyon szeretem az enyémet. Ugye ez olyan, mint egy porszívó, a csövet nem tudja levágni, mert fix és nem kell kézben tartani, csak a csövet.
A tartálya bár nem nagy, de az egész lakásra elég 2 töltés. Úgy is kell már takarítás közben pihennem;)
Jaaa!
Már megijedtem, hogy ennyit kell egy ilyennel melózni;)
Én nem szeretem a gőzt, ha valahol van valami zsíros retyó azt szétcsapja és már mindenhol lesz. Lassú, pici a tartály, töltögesse a fene.
Padlóra van gőzfelmosóm, mikor bénák voltak a kezeim azzal tudtam csak felmosni, de az sem precíz, foltosan szárad és egyfolytában töltögethetem a hangyafacnyi tartályt, kb 50m2-nél nem tud egy tartállyal többet.
Nekem nincs ilyenem és nem is kellene.
Van gőztisztítóm, amivel lehet ablakot is pucolni, azaz van olyan fej is hozzá, amilyen a sima ablak lehúzó.
Én úgy szoktam, hogy a teljes ablakot átgőzölöm, a lehúzós fejjel lehúzom az üvegeket, majd áttörlöm a keretet egy tiszta ronggyal és már kész is van.
Ariete 4145, ez sokkal jobban megéri, mint sok ilyen kütyű, hiszen lehet vele mindent tisztítani, nem csak az ablakot, hanem csempét, padlót, tűzhelyet, bútorokat és mindent.
Ezt a lehúzóval csinálod? Ennyiszer?
Ez rengeteg munka!
Igazad van!
Nagyon meglepődne a férjem, ha ilyen ajándékkal lepne meg;)
Nem azt a ronygit használom amit adtak hozzá. Van durvább szálú rongyom, egy vödör víz, a vizes ronggyal ha nem túl poros az ablak egyszer áttörlöm az üveget és a lehúzóval lehúzom. Az ablak keretnél konyhai törlővel letörlöm a maradék vizet és lehet is továbbmenni. Ha kívülről nagyon poros az ablak akkor a külső oldalt kétszer törlöm le a vizes ronggyal. Annyi hogy gyakran cserélem a vizet és értelemszerűen mindig a belső oldallal kezdek, hisz az a tisztább.
Pikk-pakk megvan az ablakpucolás. Nincs az ablaktisztítóból visszamaradt csík, homály, fénytörés.
Engem kétszer lepnél meg.
Először és utoljára.
Miért gondolja egy férfi azt, hogy bármilyen háztartási gép/eszköz a feleség ajándéka?
Te örülnél pl. egy porszívónak/tepsinek/vasalónak stb. a szülinapodra?
Én szeretem, gyors és egyszerű használni, mindenféle foltot, csíkot hagyó vegyszer nélkül, sima vízzel áttörölve csillogó-villogó ablakaid, csempéid, tükreid stb. lesznek.
Mondjuk nőnapi, névnapi, szülinapi, karácsonyi ajándéknak nem annyira jó.
Milyen figyelmes vagy.
A férfiak szeretik a mindenféle gépeket, ezért szerintem olyan ablaktisztítót válassz, amivel Neked is öröm lenne dolgozni, így használhatnád is.
Na ennek örülne igazán a kedves nejed !
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a Szulejmán c. török filmsorozatról
- Mi a véleményed a Hal a Tortán c.műsorról?
- Kislányom "megkóstolta" az ablaktisztítót, már hívtam az ügyeletet, bevigyem mégis a kórházba?
- Miért büdös az ablaktisztító?
- Mi a véleményetek a Karcher akkumulátoros seprűről?
- Sziasztok. Tegnap vettem egy karcher tipusú gőztisztítót, de csak 1-2percig intezív a gőz. Ez normális dolog?