Kislányom "megkóstolta" az ablaktisztítót, már hívtam az ügyeletet, bevigyem mégis a kórházba? (tudásbázis)
Szia!
Köszönöm jól van a kislányom! :)
Hála Istennek nem lett semmi baja!!
Az biztos hogy többet nem hagyom felügyelet nélkül még akkor sem, ha épp ablakot pucolok.
Szia! Remélem jól vagytok!Csak azért érdeklődnék mert nekem is van két közel 2 éves kis unokám akik mint a "rosszpénz".Tudom,hogy az embernek ha 100 szeme van is megtörténik ilyesmi.
Ne hibáztasd magad,ezután tuti ezerszer jobban figyelsz majd az ilyenekre.
Szia!
Mivel nem ivott sokat és már jól van, én nem szaladgálnék vele sehová, főleg a toxikológián mondottak után.
Inkább otthon megfigyelném, hogy nem-e romlik az állapota, aminek nagyon-nagyon kicsi az esélye.
Nyugondj meg, nem lesz semmi baj!
Köszönöm a válaszokat!! Én ugyan nem vagyok orvos, de énis úgygondolom hogy nem lehet baja tőle.
Ne aggodj, nem lesz semmi baja. Ha nagyon izgulsz,es mint anya, persze, hogy izgatott vagy, adj neki valami kekszfelet, hadd ragcsaljon. Az unokahugom 3 evesen erosebb gyomorral rendelkezik, mint az apja....
az első 10 percben irritálta, köhögött tőle és köpködte ki a nyálát, de mostmár abszolut "jól van". A toxikológián még annyit mondtak hogy sok folyadékot itassak vele. Mert ők ugye megnézték hogy milyen összetevők vannak a clin ablaktisztítóban, de azt mondták nem lehet semmi baj. Nem olyan mint a méreg vagy a sósav...
szerintem semmi gond nem lesz, nem "ihatott" sokat.. Gondolom picike volt ,ami lement a torkan..
Szerintem nem lesz semmi baja.
Megnézném én azt a háztartást, ahol még egy ablakpucolóhoz sem tud hozzáférni a gyerek. 1000-ből egy. Ne bántsd, szerintem nálad is(mindenkinél)lehetne találni gyerek számára elérhető helyen, nem igazán gyereknek való dolgokat.
(Ráadásul nem sósavról van szó.)
fél órája történt. szerintem csak egy picike korty lehetett. Két és féleves.
Mikor tortent, mennyit ivott es mennyi idos a gyermek?
nem lecsavarós, haenm olyan mint a sportkupak.
egész pontosan ennyi van ráírva: A termékben található felületaktív anyagok biológgiailag gyorsan és teljesen lebomlanak ( OECD 301 d/e teszt ill. metabolikus teszt szerint.)
lecsavarta a fúvókát és beleivott?
Ha nemitta ki az uveget, es nem lett rosszul, akkor igazabol nincs miert aggodni. A flakon hatuljan szerepel, hogy az adott tisztitoszer mennyire eros mereg, es orvos nelkul hogyan lehet semlegesiteni.
ablakot tisztítottam. Kimenntem a konyhába vízért, mire bejöttem már megtörtént a baj. :(
vidd be a gyereket. Inkább menj feleslegesen mint későn.
Azért csak halkan megjegyzem: mit keresett a vegyszer gyerek által elérhető helyen?
nem ihatott sokat, max. picit lenyelhetett belőle, nem hiszem hogy több korty volt. Mert rögtön rájött hogy ez nem az amit inni szokott.
Én sem ülnék otthon, az tuti.
hát ha rendesek és nem ráznak le mindenképp vidd be, mégiscsak vegyszer!
a clin ablaktisztítót. Hívtam az ügyeletet ők azt mondták vigyem be a gyekbe. De megkérdeztem a tixikológiát, ők azt mondták nincs benne olyan anyag amitől baja lehet. Csak hánytatni és tejet adni nem szabad. Szerintetek lehetek nyugodt vagy inkább vigyem be a kórházba??
További ajánlott fórumok: